Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Eerste uitzending van 2 Meisjes op het Strand

Duizenden toeschouwers zakten op dinsdag 9 augustus 2016 af naar het Klein Strand van Oostende voor een avond boordevol muziek, met bekende artiesten en 2 ravissante hosts. Dina Tersago en Olga Leyers waren voor de gelegenheid 2 Meisjes op het Strand en lieten het zomerse gevoel zowel op als naast het podium opborrelen. De eerste uitzending van 2 Meisjes op het Strand is ovanavond te zien bij VTM.

In 2 Meisjes op het Strand worden telkens 8 artiesten uitgenodigd om 12 nummers te brengen in alle mogelijke formaties. Solo, als duo of in groep halen zij de grootste hits uit de kast. In de eerste uitzending zorgen Bent Van Looy, K3, State of Mind (de nieuwe boyband rond Voice-talenten Gilles, Sepp, Kjell en Sebastian), Johannes Genard, The Voice-winnares Lola met finalist Jan, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk ft. Eline De Munck voor de muziek. Zij brengen deze nummers:

State of Mind – Can’t Stop the Feeling
Coco Jr – Out in The Streets
Johannes Genard en Bent Van Looy – Take Me To The River
Zwartwerk ft Eline De Munck – Miami
Lola – All Of Me
Johannes Genard – Honeybee
Bent Van Looy – High & Dry
K3 – Ushuaia
Lola en Jan – Valerie
Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee
Kings Of Pop – Uptown Funk
K3 – Oya Lele

Tussen de optredens door laten de artiesten zich van een andere kant zien in verrassende muzikale filmpjes en backstagebeelden. Bent Van Looy en Johannes Genard die live muziek maken in een strandkabine, Gers Pardoel en de K3’tjes die tijdens hun rit naar de kust een muziekquiz spelen of busker Jan uit The Voice die de dijk afschuimt om bekende hits te coveren: het komt allemaal aan bod in 2 Meisjes op het Strand. In de eerste uitzending komen Dina en Olga ook te weten welke herinneringen Coco Jr oproept bij Eline De Munck, wat Sam De Bruyn heeft met Bent Van Looy en waarom Peter Van Asbroeck gek is op het nummer Honeybee.


› Gepubliceerd vrijdag 19 augustus 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zaterdag 18 mei 2019 om 15:29 uur

› Hoe dik is de portemonnee van de Vlaming nog?

zondag 7 april 2019 om 21:00 uur

› LikeMe zet uitverkochte Lotto Arena op stelten

zondag 10 maart 2019 om 09:02 uur

› LikeMe brengt Hoop doet leven


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook