Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Een gelukkig 2017 gewenst!

De champagne is ontkurkt, het vuurwerk heeft geknald, het jaar 2017 is zopas helemaal begonnen. Voor de negende keer kan Sterrennieuws jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! We zijn inmiddels iets meer dan 8,5 jaar ver en Sterrennieuws draait super. In mei 2008 begon uw favoriete showbizz- en entertainmentsite aan een bijzonder mooi verhaal. We hebben een groot aantal trouwe bezoekers die ik bij deze ook zeer graag wens te bedanken voor hun steun. We willen onze lezers tijdens het voorbije jaar dan ook uitdrukkelijk een warm hart toedragen.

Ook een woordje van dank aan iedereen achter de schermen. Zij waren van zeer groot belang om van deze website een succes te maken. Dit zijn niet alleen de managers, platenfirma's, concertorganisatoren,... waarvan wij onze informatie ontvangen, maar ook onze redacteurs en fotografen die dag na dag in de weer zijn om een zo kwalitatief mogelijke website te maken.

Sterrennieuws versterkte zich in 2016 met zeer mooie bezoekcijfers voor de artikels over de talrijke evenementen en nieuwtjes die we brachten. 2016 was opnieuw een topjaar!

Like, lees en share nieuws vanop Sterrennieuws via Facebook en Twitter.

We hebben in 2017 nog veel meer voor u in petto. Blijven surfen naar Sterrennieuws is dus de boodschap! Wij wensen vooral nog meer en enkel goed STERRENNIEUWS!


Robrecht Van Goolen
Hoofdredacteur & contentmanager
Sterrennieuws


› Gepubliceerd zondag 1 januari 2017 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook