Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Een eerste ei voor Frank en Simonne

’t Is gebeurd: er is een eerste ei gelegd in een van de nesten die Ketnet.be sinds vorige week met een livestream volgt in Kein gespuis! De primeur was voor Simonne, het vrouwtje van het kerkuilenkoppel Frank & Simonne. Bijgevoegd een montage waarin we Simonne in de weer zien met haar eerste eitje.

Hopelijk volgen er deze week nog meer eitjes bij Frank en Simonne en werkt hun voorbeeld inspirerend voor de pimpelmezen Pol en Pia, Mia de vos, en Hakim en Hanna de torenvalken.

Naast de livestreams is er vanaf maandag 11 april ook de televisieserie Klein gespuis. Daarin volgen we een tiental kinderen met huisdieren die een kleintje verwachten. Verder wordt in elke aflevering ook een dierenvraag van een Ketnetter beantwoord door Lobke of Pim, de twee dierenexperten van Klein gespuis. Wekelijks is er ook een samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen in de livestream vanuit de Ketnesten.


› Gepubliceerd maandag 4 april 2016 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook