Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen / Nederland

› Drie uitverkochte kerstfeestjes voor Nick & Simon

Een witte mensenzee overspoelde Ahoy en genoot gisterenavond voluit van het 2 uur durende ‘Christmas with Nick & Simon’ concert. Opnieuw heeft het populairste duo van de lage landen de grenzen verlegd, door uit te pakken met een perfect geregisseerde kerstshow, die zelfs met 14 graden buitentemperatuur voor winterse gezelligheid kon zorgen. De talrijke Vlaamse fans van Nick & Simon kunnen alvast uitkijken naar 20 mei (Kursaal Oostende) en 11 juni (Stadsschouwburg Antwerpen), wanneer ze er met hun live band concerteren.

Heel wat artiesten die dezer dagen opgaan in het kerstgebeuren. Bij onze Noorderburen hebben Nick & Simon, met drie uitverkochte Ahoy concerten, een patent genomen op Kerstmis. Na ‘Christmas with Nick & Simon’, pakt het duo dit weekend uit met ‘I’m dreaming of a white Christmas’. Twee uur lang wordt het publiek meegezogen in de winterse sfeer van Kerstmis. Dankzij de nieuwste licht- en geluidstechnieken, een rits speciale effecten en uiteraard ook de kunstsneeuw, zijn dit concerten die je niet wil missen. In een heuse skilift zweven Nick & Simon de concertzaal binnen, waarbij ze luidkeels worden aangemoedigd door het enthousiaste publiek. Muzikaal tapt het duo uit z’n inmiddels indrukwekkende kerstrepertoire, dat bestaat uit klassiekers als ‘Let It Snow’, ‘Jinglebells’ en uiteraard ook hun eigen klassieker ‘Pak van m’n hart’. Het mooie is dat dit concert voortdurend in balans is, want ook de grootste hits ‘Pak maar mijn hand’ en het onsterfelijke ‘Rosanne’ staan op de setlijst, net als ‘Open je hart’, ‘Rome’ en het meezingbare ‘Hef het glas’, liedjes die terug te vinden zijn op hun recente album ‘Open’.

Leuk waren ook de snelle interventies van de gastartiesten; Nielsson knalde met z’n meezinger ‘Sexy als ik dans’ en het dak ging er helemaal af toen Lil Kleine en Ronnie Flex hun ‘Drank & Drugs’ hymne loslieten op de massa.

In het jaar waarin ze hun 10-jarig bestaan vieren, spelen Nick & Simon 2 fijne concerten in Vlaanderen; Op 20 mei staat het duo in het Casino Kursaal van Oostende en op 11 juni spelen ze in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tickets voor deze concerten kan je reserveren via www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. € 0,30/Min)


› Gepubliceerd zondag 20 december 2015 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook