Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Doek valt definitief over Zillion met de allerlaatste party op 17 februari 2017 in Sportpaleis

Wat in maart 2015 begon als een éénmalige reünie voor alle Zillion fans, groeide uit tot een gigantische party die zowel in 2015 als 2016 ruim 13.000 feestvierders naar het Sportpaleis deed afzakken. Voor de editie 2017 besloot de organisatie dat het wel is geweest. Onder de naam THE FINAL RAVE wordt er nog één laatste keer een ‘Zillion party’ georganiseerd, waarna het doek definitief valt over de naam Zillion. Na 17/02/17 zal Zillion enkel nog in de herinnering van de bezoekers van de legendarische club blijven voortbestaan.

Derde keer, laatste keer

‘The Final Rave’…de naam zegt het al. De organisatie zal een allerlaatste keer het Antwerpse Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren en alles uit de kast halen. Wie er in 2015 en 2016 bij was kan beamen dat dit laatste wel degelijk letterlijk kan worden genomen. Een gigantische show met een massa aan ledschermen, licht, vuurwerk en live-acts bracht de reputatie van Zillion opnieuw tot leven. Ook voor deze laatste editie mogen de feestvierders zich aan een indrukwekkende show verwachten. Zillion verdwijnt dan ook definitief met een knal.

De ticketsales gaat op donderdag 15 december van start via www.Zillion.xxx

› Gepubliceerd maandag 31 oktober 2016 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook