Sterrennieuws
Pretpark | Frankrijk

› Disneyland Paris onthult exclusieve medailles

Binnenkort vindt in Disneyland Paris voor het eerst ooit het Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend plaats, georganiseerd met behulp van runDisney. Vandaag onthult Disneyland Paris de exclusieve medailles die de hardlopers bij de finish van één van de magische runs ontvangen als beloning voor hun prestatie. Tijdens het unieke hardloopevenement van 23 tot en met 25 september 2016 kunnen hardlopers van alle leeftijden deelnemen aan één van de kidsruns, de 5 kilometer familierun of de halve marathon.

Door het unieke ontwerp en de aandacht voor details zijn de Disney medailles een collectors item en een magisch souvenir. De exclusieve kenmerken van de medailles staan symbool voor wat een Disney run is. De medailles maken de ervaring nog specialer en zijn een integraal onderdeel van het runDisney DNA.

Tijdens het eerste magische Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend kunnen maar liefst vier verschillende medailles worden gewonnen, afhankelijk van de uitdaging van elke deelnemer. Iedereen die de eindstreep bereikt wordt beloond met een magische medaille in de kleuren van Disneyland Paris.

Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon medaille (25 september 2016)

Ter gelegenheid van dit unieke eerste hardloopevenement geeft de Halve Marathon medaille een ereplaats aan Mickey, die met trots de route rond het Kasteel van Doornroosje afbeeldt. Deze gouden medaille met een Franse lelie als detail is zowel magisch als prestigieus.

Disneyland Paris 5K medaille (24 september 2016)

Wat is het geheime ingrediënt van deze medaille? De kleine chef-kok Rémy! De held van Ratatouille is trots op het succes van zijn smakelijke attractie in het Walt Disney Studios Park en staat ook als zodanig afgebeeld op de eerste Disneyland Paris 5K medaille.

runDisney Kidsrun medaille (24 september 2016)

Voor de jongste lopers van het weekend verschijnt Mickey in goede vorm en in kleur op deze medaille. De ideale beloning voor de jonge deelnemers aan de speciale runDisney kidsruns.

Bonus: medaille voor deelnemers in de ‘Castle to Château’ uitdaging

De ‘Castle to Château’ uitdaging combineert een run in de Verenigde Staten, hetzij in Disneyland Resort (California) of Walt Disney World (Florida), en een run in het hart van Disneyland Paris in hetzelfde kalenderjaar. De ‘Castle to Château’ medaille toont een uniek ontwerp van het Kasteel van Doornroosje, het iconische symbool van Disneyland Paris. De vlaggen van de twee landen en de Franse vergulde stijl benadrukken de prestatie van het behalen van deze uitdaging.

Over het Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend

Het Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend is nog nooit eerder vertoond in Europa en bestaat uit verschillende unieke runs voor zowel kinderen als volwassenen. Het weekend van 23 tot en met 25 september 2016 wordt georganiseerd met behulp van runDisney, dat al 20 jaar ervaring heeft in het organiseren van hardloopevenementen in de Disney Parken in de Verenigde Staten.

Het unieke driedaagse hardloopweekend biedt zowel kidsruns, een 5 kilometer familierun en een halve marathon. Tevens zijn er verschillende activiteiten voor de gehele familie zoals de Health and Fitness Expo, een exclusief feestje op vrijdagavond en de pre-run Rice Party op de avond voorafgaand aan de halve marathon.

De deelnemers begeven zich in een sprookje tijdens het rennen door Disneyland Paris en de dorpen rondom de Disney Parken. Magische parcours, speciale evenementen en een uitbundige viering zodra de finish is gehaald. De geliefde Disney figuren juichen de gasten toe tot aan de finish.

Hardlopers die graag een Disney medaille als beloning willen ontvangen, kunnen zich registreren voor een verblijf in één van de Disney Hotels inclusief een startbewijs voor één van de runs via http://run.disneylandparis.com/


› Gepubliceerd woensdag 10 augustus 2016 om 21:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

zaterdag 22 december 2018 om 15:00 uur

› Succesvolle première voor nieuwe kerstshow Toverland

vrijdag 22 juni 2018 om 13:14 uur

› Zeventien zinderende zomeravonden in de Efteling


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook