Sterrennieuws
Pretpark | Frankrijk

› Disneyland Paris: het kerstseizoen start al op 7 november

Wie droomt er niet van om kerst al vroeg te vieren? In Disneyland® Paris kunnen gasten maar liefst 62 dagen genieten van het kerstseizoen. Twee maanden lang, van 7 november tot en met 7 januari 2016 staat het Disneyland Park in het teken van de fijnste feestelijke tradities en de magie van Disney®. Vanaf 7 november kunnen gasten van Disneyland Paris zich volledig onderdompelen in de magie en de sfeer van kerst. Elke dag sneeuwt het op Main Street U.S.A, neemt de Kerstman zijn intrek in Fantasyland én vieren de Prinsen en Prinsessen de magie van de winter in een prachtige show. Natuurlijk is Disney’s Christmas Parade terug en rijdt deze meerdere keren per dag door het Disneyland Park. En tijdens het kerstseizoen mag Frozen niet ontbreken!

Vanaf 14 november zijn de populaire helden terug om te zingen met de gasten in de Frozen Sing-along. De dag wordt afgesloten met het ontsteken van alle lichtjes in de majestueuze kerstboom en met een avondspektakel op het Kasteel van Doornroosje: Disney Dreams! of Christmas.

Royal Christmas Wishes

De Disney Prinsessen en Prinsen houden van de festiviteiten tijdens het kerstseizoen! Tijdens Royal Christmas Wishes zie je al je favoriete Prinsen en Prinsessen op Castle Stage verschijnen! Aurora en Phillip (Doornroosje), Belle en haar Prins (Belle en het Beest), Ariel en Erik (De Kleine Zeemeermin), Sneeuwwitje en haar Prins (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen), Assepoester en haar Prins (Assepoester), Rapunzel en Flynn (Rapunzel), Tiana en Naveen (De Prinses en de Kikker) en Jasmine en Prins Ali (Aladdin). Ze zijn er allemaal om de feestelijke kerstfestiviteiten mee te vieren! Drie keer per dag op Castle Stage.

Disney’s Christmas Parade

Ook tijdens het kerstseizoen kan je de prachtige kerstparade bewonderen in het Disneyland® Park. Niemand minder dan de Kerstman in zijn arrenslee komt tezamen met Elfjes en Mickey en zijn vrienden.
Drie keer per dag door Main Street U.S.A..

Frozen is terug

De magie van de winter zonder Frozen is niet meer voor te stellen! Afgelopen zomer hebben meer dan 500.000 gasten genoten van de Frozen Sing-along en deze winter is de show terug! De show, in een prachtig ijslandschap, combineert zang en dans met elkaar waarbij de gasten ook kunnen deelnemen. De beroemde zusjes Anna en Elsa brengen, samen met hun trouwe vrienden Kristoff en Olaf, de show tot leven en geven de ervaring van Frozen live een extra dimensie. In de show worden de volgende liedjes gezongen: “Do you wanna build a snowman?”, “In Summer”, “Love is an open door” en “Let it go”. De Sing-along is vanaf 14 November te zien in Chapparal Theatre.

Tegenover de Sing-along bij Cottonwood Creek Ranch, worden gasten uitgenodigd om het marktplein te bezoeken dat is geïnspireerd op het Koninkrijk van Arendelle. Ga hier op de foto in de sfeer van Frozen. Meisjes kunnen hier omgetoverd worden tot Disney prinsesjes voor een dag!
Tenslotte rijden Anna en Elsa meerdere keren per dag door het Park in een speciale koets tijdens: Frozen: A Royal Welcome. Frozen Sing-along, zes keer per dag, twaalf keer per dag in het weekend
Frozen: a Royal Welcome, drie keer per dag

Merida “moediger” dan ooit in Frontierland

Merida, bekend door haar sterke karakter, rood golvend haar, haar behendigheid met pijl en boog en haar opmerkelijke gave om haar familie te laten veranderen in beren….Bezoekers kunnen met Merida op de foto in het Disneyland Park!

Drie bezoeken van de Kerstman

De Kerstman keert dit jaar terug naar Disneyland Paris voor maar liefst drie speciale bezoeken. Gasten kunnen met de Kerstman op de foto in Ontmoet Mickey Mouse, waar hij zijn eigen lodge heeft. De Kerstman is hier tot en met 25 december te ontmoeten. Natuurlijk is de Kerstman ook te zien in zijn slee in de kerstparade omringt door Kwik, Kwek en Kwak! De Kerstman sluit de avond af bij Mickey’s Magical Christmas Lights waar hij elke avond aan de zijde van Mickey en Minnie de lichtjes in de grote kerstboom ontsteekt.

Mickey’s Magical Christmas Lights

Op Town Square staat een kerstboom van wel 24 meter hoog. Aan het einde van de dag, net voor de avondshow Disney Dreams! of Christmas, worden de duizenden lampjes in de kerstboom en in heel Main Street, U.S.A. ontstoken tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights show, georkestreerd door Mickey, Minnie en de Kerstman! Twee keer per dag

Disney Dreams! of Christmas


Disney Dreams! of Christmas is een fantastisch avondspektakel vol vuurwerk, projecties, special effecten en fonteinen dat zich afspeelt op en voor het Kasteel van Doornroosje. Het Kasteel verandert in een glinsterend winterdecor, waarin Olaf de sneeuwpop uit Frozen je meeneemt naar een magische show vol klassieke Disney figuren met verbluffende effecten en een grappige Toy Story versie van het sprookje De Notenkraker. En natuurlijk mag de tophit “Let it Go” gezongen door Elsa uit Frozen niet ontbreken!


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 14:21 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

vrijdag 22 juni 2018 om 13:14 uur

› Zeventien zinderende zomeravonden in de Efteling

dinsdag 26 december 2017 om 14:57 uur

› Plopsa-parken ondergedompeld in betoverende kerstsfeer

maandag 14 augustus 2017 om 13:47 uur

› Würst maakt rockabilly- en retro dog voor Yesterdayland

woensdag 4 januari 2017 om 00:00 uur

› Plopsaqua De Panne vanaf nu 365 dagen per jaar open


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook