Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Disney Junior Party op bij Kinepolis op 29 en 30 augustus 2015

Ontdek op 29 en 30 augustus jouw favoriete Disney Junior-helden in Kinepolis Antwerpen en Hasselt tijdens de allereerste Disney Junior Party!

Bezoekers krijgen als eerste de nieuwe afleveringen van Jake en de Nooitgedachtland Piraten, Sofia het prinsesje, de Speelgoeddokter en Miles van Morgen te zien. We kunnen ook alvast verklappen dat de Miles-aflevering waarin Stijn Meuris te horen is als ruimtelijke politierobot in exclusieve première wordt vertoond op de Disney Junior Party! Daarnaast wordt er ook volop gezongen, gedanst en kunnen kindjes zich inleven in hun favoriete Disney Junior personages. En uiteraard gaat niemand naar huis zonder leuke cadeautjes..

Jake neemt je mee op avontuur samen met zijn vrienden Cubby, Izzy en de papegaai Skully. Sofia beleeft een heleboel magische avonturen in haar nieuwe leven als prinses. De speelgoeddokter Doc praat met knuffels en geneest ze ook, met behulp van haar vriendjes Stuffy, Lammie, Nellie en Chilly. Miles woont in de ruimte met zijn ouders, zus en grappige struisvogelvriend en onderzoekt graag nieuwe werelden met je.

Feest mee in Kinepolis Hasselt op zaterdag 29 augustus en in Kinepolis Antwerpen op zondag 30 augustus. Tickets kosten €12 euro. Meer informatie via www.kinepolis.be.

- 10u: start animaties
- 11u: start nieuwe afleveringen op groot scherm (pauze wordt voorzien)
- 12u30: einde, alle kindjes gaan naar huis met een leuke goodiebag


› Gepubliceerd zaterdag 15 augustus 2015 om 09:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook