Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› De spotgaai uit The Hunger Games triomfeert bij Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen sluit zich aan bij het leger van Katniss Everdeen en ontketent mee de revolutie. Op hun gebouwen prijkt sinds vandaag reuzengroot het symbool van de revolutie, de wereldwijd gekende spotgaai. Kinepolis maakt zo duidelijk dat ze aan de kant van Katniss staan en samen met fans wereldwijd vol spanning uitkijken naar de ontknoping van de strijd in de film The Hunger Games: Mockingjay Part 2. De boodschap is duidelijk: de revolutie is begonnen en het vuur bij de fans van The Hunger Games brandt hevig. De spotgaai is het symbool van de strijd voor vrijheid en een betere toekomst, het symbool van zelfopoffering en moed. Katniss Everdeen en de inwoners van District 13 sporen iedereen aan om hen bij te staan in deze revolutie.

In het laatste deel, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 overwint de sterkste. De confrontatie tussen Katniss Everdeen en President Snow zal het lot van Panem beslissen. Het leger dat Katniss heeft opgebouwd zal mee vechten en de revolutie zal niet stoppen tot er vrijheid heerst.
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 komt uit op 18 november en de anticipatie wereldwijd is enorm. Het laatste deel van de trilogie belooft nog populairder te worden dan alle voorgaande films uit de trilogie.

Sluit je aan bij deze revolutie en may the odds be in your favour.


› Gepubliceerd woensdag 4 november 2015 om 16:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook