Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› De Schorre betovert: klassieke concerten door topmusici in openlucht

Op zaterdag 3 september gom 19u00 eniet je in openlucht van klassieke concerten door topmusici, met de mooie vijvers en natuur van De Schorre in Boom als decor. Je kan kiezen tussen diverse podia, van zeer intiem tot groot. Bij de ingang krijg je het programmaboekje en een handig vouwstoeltje zodat je zelf je avond kan samenstellen.

Verwacht je aan o.a. de pianomuziek van Eliane Rodrigues, het koperkwintet O’Brass, het houtblaaskwintet Houthandel, een thuismatch van het koor Musica Nova, het koor Vivente Voce onder leiding van Jeroen Keymeulen en harpmuziek van Eline Groslot.

Sluitstuk van de avond is Il Novecento o.l.v. Robert Groslot. Het orkest brengt A Midsummer Night’s Dream naar Felix Mendelssohn, gebaseerd op het werk van William Shakespeare. Speciaal voor ‘De Schorre Betovert’ werden enkele van zijn teksten vertaald door Frank Albers. Lucas Van den Eynde zal tussen de muziekstukken door vertellingen brengen van deze verhalen.

Een ticket kost 25 euro in voorverkoop. In de ticketprijs zit een handig vouwstoeltje inbegrepen. Kinderen tot en met 12 jaar gratis! Een VIP ticket biedt je toegang tot een overdekte vip-ruimte met een zicht op het hoofdpodium, een walking dinner en de open bar.

Meer info en tickets: www.deschorrebetovert.be


› Gepubliceerd zaterdag 20 augustus 2016 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook