Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› De Romeo’s verkochten 3 miljoen Frikandel XXL'en

Donderdagavond waren De Romeo’s te gast in het Q Beach House in Oostende, waar het eerste foute sunset concert plaatsvond. Voor aanvang van hun geslaagde optreden werd het trio getrakteerd door Vanreusel met een speciale award voor de verkoop van meer dan 3 miljoen stuks van ‘De Romeo’s Frikandel XXL’.

“Twee jaar geleden, op Valentijn, lanceerden we onze frikandel en 2,5 jaar later wil dat dus zeggen dat er in België meer dan 1 meter worst geconsumeerd werd per minuut, dag en nacht. Onze 3 miljoen stuks zijn samen goed voor 1.050 kilometer of van Hamont tot aan de Spaanse grens”, zegt Gunther Levi. Wegens het grote succes blijft producent Vanreusel ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ promoten en aanbieden in de Belgische frituren. “Hoe meer er wordt genoten van onze lichtgekruide, pikante ‘De Romeo’s Frikandel XXL’, hoe meer kinderen we kunnen blij maken, want per verkochte centimeter doen De Romeo’s en Vanreusel een donatie aan Make-A-Wish Belgium”, klinkt het bij de producent.

Belgisch kampioenschap ‘Romeo’s XXL frikandellen eten’

Samen met hun award voor 3 miljoen verkochte stuks van ‘De Romeo’s Frikandel XXL’, kondigen Chris, Gunther en Davy hun eigen Belgische kampioenschap ‘Romeo’s XXL frikandellen eten’ aan. “Wij zijn uiteraard aanwezig, als jury. We hebben al een datum: zondag 17 november. De locatie en de details hoe mensen zich hiervoor kunnen inschrijven maken we binnenkort bekend. Ik zou zeggen, hou de media en onze socials goed in de gaten”, zegt Romeo Chris Van Tongelen.


› Gepubliceerd zaterdag 31 augustus 2019 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Gossip

zondag 1 september 2019 om 07:00 uur

› Eline De Munck brengt nieuwe kledinglijn uit

donderdag 18 juli 2019 om 09:38 uur

› Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat

vrijdag 19 april 2019 om 08:00 uur

› Zanger Yves Segers geeft Ja-woord aan partner Tom

donderdag 11 april 2019 om 12:20 uur

› Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook