Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› De Pritchett-Dunphy-Tucker clan van Modern Family is terug

Vanaf dinsdag 3 januari brengt Q2 in de vooravond het nieuwe, zevende seizoen van de Amerikaanse sitcom Modern Family. De Golden Globe- en Emmy-winnende reeks werpt een blik op het leven van drie gezinnen die samen één grote familie vormen met aan het hoofd Jay Pritchett (Ed O'Neill). In het nieuwe seizoen komen hun onderlinge band en de vele herkenbare situaties uit het dagelijkse leven uitgebreid aan bod. Er ontstaat romantiek tussen bekende personages, de Dunphy-kids zitten in hun puberteit, Phil en Lily houden enorm veel van eenden en Claire probeert een nieuwe carrière te beginnen.

Al sinds het vorige seizoen hebben Andy en Haley een knipperlichtrelatie. Het lijkt helemaal gedaan wanneer Haley uitgaat met een dokter en Andy een nieuwe vriendin heeft. Wanneer de twee toch de confrontatie aangaan om elkaar te vertellen hoe ze zich echt voelen, vertelt Haley Andy dat ze geen serieuze relatie zoekt. Nadat Phil hem aanmoedigt, besluit Andy daarom zijn vriendin Beth ten huwelijk te vragen. Wanneer Phil hierna ontdekt dat Andy en Haley nog steeds gevoelens hebben voor elkaar, brengt hij Haley op de hoogte van het aanzoek en probeert ze Andy tegen te houden. Jay en Gloria zoeken een kleuterschool voor Joe, maar zien dat er al wachtlijsten zijn om ergens binnen te raken. Ondertussen blijft Cam Mitch steunen bij zijn midlifecrisis, maar bedenkt toch een tweede plan zodat Mitch zijn oude job terug kan krijgen.

MODERN FAMILY - SEIZOEN 7
NIEUW BIJ Q2 VANAF 3 JANUARI 2017
VAN MAANDAG TOT DONDERDAG OM 19.50


› Gepubliceerd maandag 2 januari 2017 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 28 oktober 2018 om 19:00 uur

› Niveau 4 op VIER

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit

maandag 20 augustus 2018 om 14:03 uur

› Zaad online besteld en thuis geleverd in Telefacts Zomer


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook