Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› De nieuwe Belgische Giant Marc Sluszny volgt Sergio Herman op

Voor het derde jaar op rij gaan ze van start met de “Walk with Giants”–campagne. Dit jaar prijkt op de affiche niemand minder dan Marc Sluszny. Een man met vele levens die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij blijft doorgaan, zoekend naar nieuwe inspiraties en nieuwe mogelijkheden. Als nationale Giant volgt hij het voorbeeld van de internationale grootheden als Jenson Button, Ranulph Fiennes, Robert Carlyle en Lewis Hamilton. Op het eerste zicht allemaal namen die weinig met elkaar te maken hebben behalve dan dat ze elk op hun eigen manier blijven streven naar persoonlijke vooruitgang. Want dat is het waar “Walk with Giants” om draait – het vieren van succesvolle verhalen rond persoonlijke vooruitgang!

Wat je ook bereikt hebt in het leven, als je blijft doorgaan en steeds op zoek gaat naar manieren om je persoonlijke grenzen te verleggen ... pas ook jij helemaal in het rijtje van Giants.

De Walk van Marc Sluszny

Als er één woord is dat niet in het woordenboek staat van onze Belgische Giant, dan is het zeker stilstaan. Marc Sluszny, een extreme sportman en avonturier (en nog zovele andere zaken), heeft de voorbije jaren al heel wat watertjes doorzwommen - en dat kunnen we zowel letterlijk als figuurlijk nemen.

Van tennis op Wimbledon tot een plaatsje in het Olympische schermteam over kapitein in het Belgische Bobsleeteam en enkele skydiving records ... er is amper iets dat Marc Sluszny nog niet overwonnen heeft. En dat is net zijn talent - de moed hebben om al zijn angsten te overwinnen en in alles wat hij doet op zoek te gaan naar zijn eigen perfectie.

Zelfs intellectuele uitdagingen gaat hij niet uit de weg. Samen met Ann van Loock, zijn schrijfpartner in crime, heeft Marc al 6 thrillers op zijn naam staan. Ook zijn meest recente boek: “Het Mysterie van de Britannic” is weer een merkwaardig verhaal waarin fictie verweven is met persoonlijke ervaringen.

‘We walk further when we walk together’

Marc heeft heel wat records en titels achter zijn naam staan. Maar ondanks zijn succes,en de roem en faam die daarbij komen zien, slaagt hij er toch in om zijn leven evenwichtig in balans te houden. Familie en omgeving zijn dan ook een bron van inspiratie en creativiteit voor hem. Zijn eerste successen heeft hij bereikt onder meer dankzij zijn vader en diens motivatie om iets te bereiken.

Uit de Progress Index* van Johnnie Walker onder 11.000 mensen in 11 verschillende landen blijkt dat het overgrote deel van de respondenten (88%) aangeeft dat ze meer kunnen bereiken als ze samenwerken met anderen. De campagne met Marc Sluszny reflecteert dit onderzoeksresulaat en speelt in op de ‘wij-cultuur’, waar samenwerken, delen en persoonlijke vooruitgang uitgedrukt worden in een nieuw motto: ‘We walk further when we walk together’.

“Marc Sluszny is voor ons niet alleen de perfecte giant omdat hij steeds op zoek is naar vernieuwing en blijft doorgaan, maar ook omdat hij met zijn levenswijze ‘Overkom je eigen angsten om zo je dromen waar te maken”, perfect aansluit bij het motto van Johnnie Walker: Keep Walking. Of zoals Marc zelf zegt: “Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar hoe goed je wilt zijn”, aldus Myrsini Tsoukaki, Senior Brand Manager bij Johnnie Walker. “Wij willen met het verhaal van Marc mensen inspireren op hun tocht naar persoonlijke vooruitgang”.

Map of Inspiration

Vanaf januari zal Johnnie Walkers ‘Map of Inspiration’ te vinden zijn op Facebook. Een wereldkaart, waarop iedereen de plekken kan aanstippen en met beeld kan delen waar of waardoor hij/zij het meest geinspireerd is geraakt. Alle inspirerende plekken ter wereld worden zo in kaart gebracht om elkaar te inspireren tot persoonlijke vooruitgang en succes. Het motto ‘we walk further when we walk together’ komt goed tot uiting in deze app. Ook Marc deelt hier op, door welke plekken hij geinspireerd is en nog steeds geinspireerd raakt.

Meet the giant

Uit alle inspirerende foto’s op de kaart kiest Johnnie Walker in samenwerking met Marc Sluszny uiteindelijk vijf winnaars, die uitgenodigd worden voor een inspirerend en uniek event. Hier zullen ze de kans krijgen om hun persoonlijke grenzen te verleggen en de Giant te ontmoeten. Het wordt een dag waarop winnaars hun eigen angsten zullen overwinnen en zo ook grenzen zullen verleggen.


› Gepubliceerd vrijdag 9 december 2011 om 16:05 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Gossip

vrijdag 19 april 2019 om 08:00 uur

› Zanger Yves Segers geeft Ja-woord aan partner Tom

donderdag 11 april 2019 om 12:20 uur

› Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment

woensdag 12 september 2018 om 14:51 uur

› Net geen naaktkalender voor Mathias en Staf


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook