Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› De lichaampjes van Coppens experimenteren op hun papa's in Jonas & Van Geel

Op dinsdag 18 oktober 2016 volgen de experimenten elkaar op in Jonas & Van Geel. Het wordt een aflevering van poets wederom poets wederom prank wederom poets, waarin Staf en Mathias Coppens de slachtoffers van dienst zijn. Zij komen nietsvermoedend vertellen over het nieuwe seizoen van Het Lichaam van Coppens. Maar hoe goed gaan de stoere lichamen om met verrassingen?

Dat wil Jonas Van Geel graag onderzoeken. Hij heeft de kleine lichaampjes van Coppens, Beau en Marcel, uitgenodigd in zijn show. Omdat ook zij vaak het slachtoffer zijn van de vele experimenten van hun papa’s, is het payback time. Of je iemands borstkas en benen kan waxen met een brommer? Dat testen de kinderen met plezier uit op hun papa!

Jonas vraagt zich dan weer af of spieren een geheugen hebben. Ook die vraag wordt beantwoord met de hulp van de broers Coppens. Alleen weet Mathias niet dat het experiment een practical joke is van Staf, die zijn broer een loer wil draaien. Een wipplank en enkele zware houtblokken zijn de foltertuigen van dienst. Staf krijgt de grap echter als een boomerang terug in zijn gezicht, als blijkt dat Jonas Mathias heeft meegenomen in het complot…

Niet alleen Beau en Marcel zinnen dinsdag op wraak. Afgelopen zomer namen Staf en Mathias hun medewerker Thomas beet door een camembert te verstoppen in zijn auto. Na een paar dagen in de Zuid-Franse zon lieten de gevolgen zich merken. Thomas is niet van plan om de broers hier zomaar mee te laten wegkomen. Hij schakelt Jonas in… en een gigantisch bad met 4 ton kaassaus.

Politici Meryame Kitir en Kristof Calvo zorgen deze week voor de muziek in Jonas & Van Geel. In Liefde voor Politiek brengen zij het liefdesduet ‘Laat Me Nu Toch Niet Alleen’. Meer muziek komt er van de Britse Rag’N’Bone Man. Zijn superhit Human is al wekenlang niet van de radio weg te denken. Reden genoeg om kennis te maken met Rory Graham, zoals de stoere zanger echt heet. Maar is Rory ook zo stoer als hij eruitziet?

Aflevering 13 op dinsdag 18 oktober 2016 om 20.35 bij VTM


› Gepubliceerd maandag 17 oktober 2016 om 19:18 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zaterdag 18 mei 2019 om 15:29 uur

› Hoe dik is de portemonnee van de Vlaming nog?

zondag 7 april 2019 om 21:00 uur

› LikeMe zet uitverkochte Lotto Arena op stelten

zondag 10 maart 2019 om 09:02 uur

› LikeMe brengt Hoop doet leven


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook