Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› De grootste 90’s party van Europa stunt

Zaterdag 9 april is voor de 90’s liefhebbers een hoogdag, want ze worden opnieuw massaal verwacht in de Ethias Arena van Hasselt voor de 9de editie van I love the 90’s - The party. Naast de sterke line-up, met optredens van o.a. DJ Bobo, Culture Beat, Snap!, 2 Fabiola e.v.a., zorgen de organisatoren voor een nog grotere stunt. Wie een ticket koopt (of gekocht heeft) én de avond zelf aanwezig is op de party, maakt kans om een auto te winnen.

“Als we goed geïnformeerd zijn, dan is dit voor ons land een primeur en dan is het de eerste keer dat er een prijs van die omvang wordt weggegeven op een party. Even hebben we gedacht om te wachten tot volgend jaar, wanneer we ons 10-jarig bestaan vieren, maar we vinden dit zo’n leuke prijs dat we hem dit jaar al weggeven.

Iedereen die een ticket gekocht heeft én aanwezig is, maakt automatisch kans om hem te winnen. Voor snelle beslissers zijn er nog tickets, maar dan mag je niet meer twijfelen, want de kaartenverkoop gaat nog harder dan de voorbije jaren.”

Info en tickets

I love the 90's - The party vindt plaats op zaterdag 9 april 2016 in de Ethias Arena van Hasselt, met DJ Bobo, Snap, Absolom Vs Astroline, Culture Beat, 2 Fabiola, Bonzai All Stars, N-Trance, 2 Brothers on the 4th Floor en Ward. Info & tickets op www.ilovethe90s.be of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).


› Gepubliceerd vrijdag 11 maart 2016 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook