Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› De Feestboek Ajuinen zingen Ie Kej'a

Enkele weken geleden mocht heel Vlaanderen kennismaken met het grappige filmpje van Aalstenaar Leonard die een bezoekje bracht aan hét Zweedse woonwarenhuis bij uitstek met z'n zus en een vriendin! Ze vonden er niet beter op om alles wat ze daar tegenkwamen in het Aalsterse dialect te benoemen. Op zich niks speciaals maar als je een mondje Aalsters spreekt dan weet je dat de naam van de woonwarenhuisgigant exact hetzelfde klinkt als het Aalsterse dialect voor 'hier kan je je...'. Het drietal heeft ontzettend veel plezier aan hun bezoek en hun filmpje ging binnen de kortste keren viraal en werd dé hype van het moment.

Met carnaval in aantocht was het dan ook haast een evidentie dat Leonard's felgesmaakte filmpje de aanleiding zou zijn voor een ludieke carnavalhit! De Aalsterse gelegenheidsgroep 'De Feestboek Ajuinen' dook vorige week nog de studio in samen met David Vervoort en had ongetwijfeld evenveel plezier als Leonard in z'n filmpje!

Dé Ie Kej'a song... met het fiat van Leonard himself, is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar als download of via streaming. Je vindt 'm natuurlijk ook terug op dé jaarlijkse carnavalcompilatie bij uitstek 'Feesten Als De Beesten'. (verkrijgbaar vanaf 10 februari a.s.).


› Gepubliceerd dinsdag 24 januari 2017 om 21:27 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

zondag 1 september 2019 om 11:23 uur

› De Stoempers lanceren single De Strijkplank

zondag 18 augustus 2019 om 22:08 uur

› Clouseau heeft nieuwe single: Tijdmachine

vrijdag 16 augustus 2019 om 13:00 uur

› Nieuwe single voor Eefje de Visser: Lange Vinnen

vrijdag 16 augustus 2019 om 10:00 uur

› Blackwave. lanceert nieuwe single Up There


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook