Sterrennieuws
Evenement | Wallonie

› David Guetta en Robin Schulz samen op 16 oktober tijdens Legendz in Luik

Nog twee weken en dan staan 2 van ’s werelds beste en beroemdste DJ’s samen achter de draaitafel! Neen, niet in Ibiza of aan de andere kant van de wereld, maar wel degelijk in eigen land, in Luik. Op vrijdag 16 oktober organiseert de Luikse organisatie Legendz zijn 10e editie van ‘Legendz feat. David Guetta’. Het event is in al die jaren uitgegroeid tot de jaarlijkse vaste afspraak van alle David Guetta fans in België.

Om deze 10e editie extra feestelijk te maken nodigde David Guetta persoonlijk de Duitse dj en producer Robin Schulz uit als zijn supporting act. Robin Schulz is samen met David één van de bekendste en populairste dj’s van het moment. Beide stonden de afgelopen maanden met talloze hits in de hitparades overal te wereld.

Momenteel werkt Robin Schulz aan zijn lang verwachte 2e album. Het album, dat ‘SUGAR’ gaat heten, komt op 25 september uit. Zijn optreden in België is dan ook het eerste na het uitbrengen van dit album!

Niets wordt aan het toeval overgelaten en om voldoende capaciteit te kunnen garanderen, laat Legendz de grootste tent van Europa overkomen. Enkel deze biedt plaats aan de 15.000 feestvierders en is groot genoeg om de indrukwekkende productie van David Guetta in onder te brengen.

Info en tickets

‘Legendz feat. David Guetta’ – 10th anniversary edition
Vrijdag 16 oktober 2015
Ans – bij Luik
21h: deuren openen
21h-24h: guest dj’s
24h-2h: David Guetta
2u-3h30: Robin Schulz

REGULAR TICKET: € 52,- (excl.reservatiekosten)
VIP: € 90,- (excl.reservatiekosten)
Tickets te koop via www.ticketstar.be
Alle info op www.thelegendz.be


› Gepubliceerd maandag 5 oktober 2015 om 17:51 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook