Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Cultuurmarkt in Gent op 17 september 2016

Op zaterdag 17 september openen Odegand en de jaarlijkse cultuurmarkt op de Kouter het Gentse cultuurseizoen. De Gentse cultuurmarkt is niet alleen uitgegroeid tot een heuse traditie voor duizenden cultuurliefhebbers, maar ook voor het brede publiek, dat op een aangename manier kennis kan komen maken met het culturele aanbod in de stad. Capitole Gent zal ook in seizoen '16/'17 het toneel zijn voor tal van prachtige Music Hall-producties, dus de Belgische musicalproducent mag uiteraard niet ontbreken op deze Gentse cultuurmarkt. Loop op 17 september tussen 11u. en 17u. zeker eens langs bij de stand van Music Hall op de Kouter!

Naar aanleiding van de Gentse cultuurmarkt, pakt Music Hall uit met een tijdelijke korting van 15% op tickets voor alle producties van het Music Hall-seizoen '16/'17 die in Capitole Gent op de planken staan. Surf naar www.musichall.be/cultuurmarktgent voor het volledige aanbod en geniet nog tot en met 18 september van deze mooie korting!

› Gepubliceerd maandag 12 september 2016 om 10:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook