Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Crammerock start online ticketverkoop

“Wanneer kunnen we tickets voor Crammerock kopen?” Dat was de afgelopen weken de meestgestelde vraag op de Facebookpagina van Crammerock, telkens er nieuwe ronkende namen voor de komende editie werden gelost. Het wachten is voorbij, want vandaag, om 12 uur, start de online ticketverkoop op crammerock.be.

Crammerock doet al jaren hard z'n best om de festivalganger veel waar voor z'n geld te geven. De organisatie mikt op 1 euro per act, en met de prijs van 53 euro voor een weekendticket komt Crammerock weer heel dicht bij dat doel. Want op vrijdag 2 en zaterdag 3 september zullen er weer zo'n 50 acts op Crammerock spelen. Daarvan zijn er intussen al 25 bekendgemaakt. De komende weken volgt de resterende helft en daar zullen nog enkele kleppers tussen zitten.

Wie de helft van het Crammerock-weekend wil meepikken, betaalt dit jaar 33 euro voor een dagticket. En wie tussendoor wil chillen, kan voor 12 euro een weekend overnachten op Camping C. Al die felbegeerde kaartjes zijn vandaag dus allemaal te koop op crammerock.be. Wie er dit jaar zeker bij wil zijn, wacht best niet te lang om zijn ticket aan te schaffen, want de afgelopen vijf jaren was het festival telkens helemaal uitverkocht.

Al 25 rock-, pop-, hiphop- en electro-artiesten hebben bevestigd dat ze dit jaar op Crammerock zullen spelen. Een overzicht: Madness, Kaiser Chiefs, The Kooks, Katy B, Black Box Revelation, Kid Ink, Hooverphonic, Crookers, Daan, De Jeugd van Tegenwoordig, Bent Van Looy, SX, Compact Disk Dummies, Lil Kleine, Kungs, Noémie Wolfs, Broederliefde, Sevn Alias, Cho, Pepe, ChildsPlay, Chocolate Puma, Fleddy Melculy, Wanthanee en The Devilles.

Het festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september, op evenemententerrein Groeneputte, langs de E34 in Stekene.


› Gepubliceerd donderdag 14 juli 2016 om 13:09 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook