Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Crammerock 2016 met The Kooks, Kid Ink, Bent Van Looy, Crookers en Lil Kleine

In de week waarin de ticketverkoop van Crammerock van start gaat, maakt het Stekense festival nog eens 11 nieuwe namen bekend, waaronder The Kooks, Kid Ink, Crookers, Bent Van Looy en Lil Kleine. Daardoor is nu de helft van de affiche voor 2 en 3 september bekend.

“Wanneer kunnen we tickets voor Crammerock kopen?” Dat was de afgelopen weken de meestgestelde vraag op de Facebookpagina van Crammerock. Het (on)geduld zal deze week beloond worden, want wie een kaartje wil kopen voor twee dagen festivalplezier in Stekene, zal vanaf donderdag terecht kunnen op crammerock.be.

Dit jaar komen weer zo’n 50 acts naar Crammerock. De afgelopen tijd maakten de organisatoren er al 14 van bekend en daar komen vandaag nog eens 11 nieuwe namen bij: The Kooks, Kid Ink, Crookers, Bent Van Looy, Lil Kleine, Sevn Alias, Cho, Pepe, ChildsPlay, Chocolate Puma en Fleddy Melculy.

50 acts

Met deze elf nieuwe namen zijn intussen 25 namen namen bekend van de Crammerock-affiche van dit jaar. Want eerder maakten de organisatoren van het Stekense festival al veertien andere acts bekend, uit binnen- en buitenland: Madness, Kaiser Chiefs, Katy B, Black Box Revelation, Hooverphonic, Daan, De Jeugd van Tegenwoordig, SX, Compact Disk Dummies, Kungs, Noémie Wolfs, Broederliefde, Wanthanee en The Devilles.

De komende tijd zal de festivalorganisatie nog eens zoveel namen lossen, want op de 26ste affiche van Crammerock is plaats voor zo’n 50 rock-, pop-, hiphop- en electro-artiesten.

Crammerock vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september, op evenemententerrein Groeneputte, langs de E34 in Stekene. De online ticketverkoop zal donderdag van start gaan. De verkoop in de fysieke voorverkooppunten zal later starten.


› Gepubliceerd maandag 11 juli 2016 om 12:05 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook