Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Crammerock 2016 is uitverkocht

Crammerock 2016 is he-le-maal uitverkocht. Ruim een week voor het festival in Stekene begint, zijn alle tickets de deur uit. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september verwachten we ruim 30.000 bezoekers.

Voor de zesde keer op rij is Crammerock uitverkocht. Bijna twee weken voor aanvang van het festival hangen we het bordje “uitverkocht” uit. Een record!

Zondag waren alle weekend- en zaterdagtickets voor de 26ste editie van het festival al uitverkocht, gisteren was ook de voorraad campingtickets uitgeput en vanochtend zijn de laatste tickets voor Crammerock-vrijdag de deur uitgegaan. De online ticketverkoop en de voorverkoop in de fysieke voorverkooppunten is nu helemaal afgesloten.

Tickets please?

Wie nog een ticket wil voor de 26ste editie van Crammerock is er dus aan voor de moeite. We zien dat velen nog een ticket proberen te bemachtigen via sociale media en dat sommigen daarop inspelen door hun tickets door te verkopen.

Daarom willen we ervoor waarschuwen dat tickets doorverkopen in strijd is met de verkoopsvoorwaarden en dat het doorverkopen van tickets aan woekerprijzen bij wet verboden is in België. Ook waarschuwen we voor oplichters, die misbruik proberen te maken van de situatie en valse tickets proberen te verkopen aan mensen die nog op zoek zijn naar een ticket.› Gepubliceerd dinsdag 23 augustus 2016 om 12:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook