Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Comedy Central vervangt TMF dat verdwijnt

Viacom International Media Networks (VIMN) pakt op 1 november uit met Comedy Central 24/7. Comedy Central werd op 20 januari vorig jaar gelanceerd in Vlaanderen en is nu nog te zien op de zender TMF van 22u00 tot 24u00. Vanaf 1 november zal Comedy Central 24/7 uitzenden in plaats van de huidige twee uur, waardoor TMF verdwijnt.

Maurice Hols: ”Ook in Vlaanderen heeft Comedy Central veel potentieel, net als in Nederland en de rest van de wereld. Sinds de succesvolle lancering vorig jaar kwamen er vanuit verschillende kanten vragen of wij het Comedy aanbod wilden vergroten. Dat gaan wij vanaf 1 november doen. Van internationale top comedy series als ‘South Park’ en ‘Bob’s Burgers’, nieuwe producties als ‘POPOZ’, tot de altijd verrassende The Daily Show waar elke dag het nieuws weer wordt voorzien van een heus comedy sausje”.

De vernieuwde The Daily Show met Noah Trevor zal ook in Vlaanderen te zien zijn vanaf 1 november.

Comedy Central richt zich op de doelgroep 18-34 jarigen en is een ijzersterk internationaal merk. Jongeren kijken steeds meer naar tv-kanalen voor volwassenen en minder naar lineaire jongerenzenders. Comedy Central speelt hier op in en heeft alle content in huis om deze doelgroep te bereiken via haar tv-zender en haar online partals.

Comedy Central biedt 24 uur per dag een positieve omgeving, is altijd relevant en worth sharing.


› Gepubliceerd maandag 5 oktober 2015 om 18:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook