Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Coely lanceert videoclip van Don't Care

Vorige week bracht Coely haar gloednieuwe single ‘Don’t Care’ uit. Deze week verrast ze met een strijdvaardige videoclip. In de clip kan je een blik werpen op Coely’s droomwereld. Nella Ngingo, het intrigerende Nederlandse topmodel, is Coely’s alterego.

Kijken


Coely over ‘Don’t Care’ en de video:
“Don’t Care is mijn persoonlijke strijdkreet. Op 17 jarige leeftijd belandde ik plots in de muziekwereld en stond ik regelmatig op een podium. Daar kwamen hoge verwachtingen bij kijken en daar had ik het moeilijk mee. De prestatiedruk werd me soms teveel en dus moest ik het van me afschrijven. Ik ben een vechter en zal strijden om mijn dromen waar te maken maar tegelijk ben ik ook realistisch en sta ik met beide voeten op de grond. Wanneer je je dromen en strijdvaardigheid combineert, moet je ooit wel je doelen bereiken, denk ik. Het klinkt cliché maar ik hoop dat dit mensen inspireert om ervoor te gaan, wat je omgeving ook zegt. Ik wou een video maken die al deze gevoelens omvatte. Ik ben er heel blij mee want de regisseur vond een perfecte manier om mijn dromen, angsten en strijd in beeld te brengen. De samenwerking met Nella Ngingo was ook top. Ik volg haar al lang op Instagram en ze inspireerde me. Op de set was er een toffe klik tussen ons. We hebben ongeveer dezelfde leeftijd en hebben duidelijk met dezelfde zaken ‘gestruggeld’ tijdens onze jeugd. Ik ben heel trots dat ze mijn alterego belichaamt.”

Valérie Joseph, regisseur – www.shadowplayfilms.eu:
“My personal interpretation of the song was an action driven one. I like Coely’s message: follow your dreams and keep fighting for what you stand for, no matter what they say. I tried to incorporate her inner feelings, fighting spirit, fears, and believes in the likes of Nella Ngingo in the clip. The pink paint stands for everything that is imaginary.”

Noisey, blog:
“Een week geleden maakte ze haar comeback met Don’t Care, een samenwerking met DVTCH NORRIS. Het liedje en de tekst zijn opzwepend genoeg om je het gevoel te geven dat je de wereld kunt overnemen, of op z’n minst je administratie een keer op orde te brengen. De clip kun je hier voor het eerst zien.”

Op donderdag 18 augustus opent ze de Main Stage van Pukkelpop, waar ook Rihanna enkele uren later aantreedt. Mensen die willen bewegen, weten alvast welk podium te kiezen.


› Gepubliceerd donderdag 11 augustus 2016 om 13:47 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

donderdag 27 december 2018 om 10:00 uur

› NTREK dropt track met heel veel West-Vlaamse rappers

woensdag 26 december 2018 om 13:00 uur

› Retro Arena week bij TOPradio


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook