Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Callboys komen naar Oostende

De eerste aflevering van “Callboys” op VIER is niet onopgemerkt voorbijgegaan. De nieuwe fictieserie van Jan Eelen met Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders in de hoofdrol is alomtegenwoordig in de media. Zaterdag 17 september zullen de Callboys de hele dag in Oostende te bewonderen zijn op #MODEinOOSTENDE en Filmfestival Oostende.

Op de slotdag van de 10e editie van Filmfestival Oostende staat er een grote “Callboys” marathon op het programma. De laatste 5 afleveringen van de reeks worden in première op het witte doek vertoond in aanwezigheid van de hoofdrolspelers en regisseur Jan Eelen. Na de marathon wordt Filmfestival Oostende afgesloten met de officiële Callboys Afterparty. Naast DJ 4T4 zullen Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders hier zelf achter de draaitafels staan om de dansvloer “te vegen”. Een ticket voor de marathon én de afterparty kost 10 EUR.

Signeersessie op #MODEinOOSTENDE

Op zaterdagnamiddag 17 september zullen de 4 callboys en de regisseur aanwezig zijn op het mode-event #MODEinOOSTENDE voor een signeersessie. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan je een foto of handtekening bekomen in het Feest- en Cultuurpaleis in Oostende.


› Gepubliceerd maandag 12 september 2016 om 10:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook