Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› BV’s posten foto’s van hippe I love the 90’s - The party petjes

Het ziet er naar uit dat het befaamde rood-witte "Coke" petje uit de jaren 90-tig aan z’n 2de leven is begonnen. Hanne Troonbeeckx, Virginie Claes, Kürt Rogiers, Eva De Roovere, Nasrien Cnops, Ruben Van Gucht, Qmusic dj’s Bart-Jan Depraetere en Jolien Roets, 2 Fabiola, maar ook Christoff, Lindsay, De Romeo’s, e.v.a worden gespot met een hippe, trendy versie van het befaamde petje.

“Elk jaar voorzien wij naar aanleiding van onze I love the 90’s party een leuk gadget dat we uitdelen. In het verleden waren dat bijvoorbeeld plaktattoo ‘s en meetlatjes. Dit jaar zijn we gegaan voor de bekende rood-witte "Coke" petjes. Wie kent ze niet en heeft ze niet opgezet in de jaren negentig. Wij brengen ze opnieuw onder de aandacht in 2 versies; ‘I Am A Natural Born 90’ voor wie in de jaren negentig geboren is en ‘Wish I Was A Natural Born 90’ voor wie ondertussen ouder dan 26, of jonger dan 16 jaar is", klinkt het bij de organisatie.

Wie de I love the 90’s Facebook pagina liked, maakt kans om een petje te winnen. Zaterdagmiddag 2 april is er een promoteam van #ILT90s op pad in de Hasseltse binnenstad en worden er ook petjes uitgedeeld.

Wil je zelf de 90’s herbeleven, dan moet je op zaterdag 9 april naar de Ethias Arena in Hasselt, voor de 9de editie van I love the 90’s - The party, met optredens van DJ Bobo, Snap!, Absolom Vs Astroline, Culture Beat, 2 Fabiola ft Loredana, 2 Brothers on the 4th Floor, Bonzai All Stars, Ward, www.ilovethe90s.be of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).


› Gepubliceerd donderdag 31 maart 2016 om 19:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook