Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bokes op zondag 6 september in Pastorijtuin van Olmen

Op zondag 6 september kan je tussen 11u en 15u aanschuiven voor een gezellige familiepicknick in de vernieuwde tuin van de Pastorij in Olmen (Pastorijstraat 1, 2491 Balen-Olmen). Breng je picknick mee samen met een dekentje of neem plaats aan één van de tafels. Tegelijk kan je genieten van enkele knotsgekke straatanimatieacts en leuke muzikale optredens. Er is kinderanimatie met o.a. springkastelen.

‘Bokes’ is gratis en doorlopend toegankelijk.

Komische acts en optredens

• cirQue de la lune: ‘Man Eet Fles’
Amar is professioneel skamateur en rechtstreeks geïmporteerd uit het voormalige Oostblok. Een lege fles en een hamer, meer heeft dit ratelende fenomeen niet nodig om te verbazen. Man Eet Fles. What you see is what you get. En tussendoor animeert hij zijn dolgedraaid publiek met verhalen (en volle mond) over zijn leven in Azerbeidzjan, zijn familie, zijn land en zelfs zijn wasmachine… Spannend, angstwekkend, fenomenaal en vooral grappig door zijn innemende verschijning.

• cirQue de la lune: ‘Nietje Yes? Nietje No?’
Veel heeft deze sympathieke, ratelende Azerbeidzjaan niet nodig om zijn publiek te entertainen: gewapend met enkel een nietjesmachine en vermoeiend veel energie weet hij van 'Nietje yes? Nietje no?' een hilarische en absurde minivoorstelling te maken met een toch wel héél spannende climax...

Te beleven in een piepklein tentje van cirQue de la lune waar het alleen écht gevaarlijk is voor de eerste 4 rijen... 'Nietje yes? Nietje no?': het antwoord ken je alleen als je er zelf bij was…

• Dominik, The Charming Thief
Dominik, The Charming Thief amuseert de toeschouwers van dichtbij met ijzersterke goocheltrucs en fijne humor. Ondertussen besteelt hij zijn nietsvermoedende publiek. Werkelijk alles verdwijnt zonder dat iemand iets merkt! Hallo, politie…? ;-)

• Gebroeders Deruytter
De broers Frank & Didier Deruytter zijn twee grootheden in muzikantenland. Frank Deruytter speelt sax over de hele wereld en speelde o.a. met Vaya Con Dios, Khadja Nin, The Four Tops, Viktor Lazlo, Clouseau en zoveel meer. Kortom Frank speelde van Japan tot de States en voor Bokes komt hij speciaal met zijn broer Didier (o.a. Ozark Henry) naar Olmen afgezakt om het beste van hunzelf te geven.

• Lappie Lapstok
Als je veters strikken moeilijk vindt, dan ga je toch niet op je blote voeten lopen? Nou, Sammie wel hoor! Die gaat problemen altijd uit de weg. Als hij de zakdoek van Pien vindt, gaat dit ineens niet meer. De tovenaar Tatoe is namelijk op zoek naar zakdoeken van nette dames. Daar zit iets in wat hij nodig heeft voor zijn toverdrank. Hoe krijgt Sammie nu de zakdoek ongezien terug bij Pien? Hij stopt de zakdoek in een doosje en verbergt de sleutel. De kinderen vertellen natuurlijk niet aan de tovenaar waar deze verstopt ligt! Dan geeft de tovenaar de sleutel een stem. Alleen blijkt het geen gewone sleutel te zijn, maar een slissende sleutel...

Een interactieve voorstelling voor kinderen (maar evengoed voor volwassenen) over vertrouwen hebben in jezelf. Je kunt meer dan je denkt!

• Jazz à la carte
Er staat jazz op 't menu! Aan tafel, en à la carte. Een stevige swing met frisse afdronk of liever een lichte bossa met fruitige toets? Een menu naar aanbod van de markt en met suggesties van de chef helpt u kiezen.

• De Charel: ‘Dom’
In 'Dom' maak je kennis met 'De' Charel: een bijzondere artiest die zichzelf en alles daaromheen best geweldig vindt. Een podiumbeest in hart en zelfs nieren. Dat het vorige keer misging, zit hem dwars en daarover komt hij nu vertellen en vertonen. Daarover heeft hij geschreven, gerijmd, geknutseld en gedacht. De Charel neemt op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argument worden en ook omgekeerd. 'Dom' is een eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en ook walvis maar bovenal één boodschap: 'Dat hij niet dom is, dat is hij nie! De Charel is genie!'


› Gepubliceerd woensdag 5 augustus 2015 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook