Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bokes op zondag 4 september in Pastorijtuin van Olmen

Op zondag 4 september kan je tussen 11u en 15u aanschuiven voor een gezellige familiepicknick in de tuin van de Pastorij in Olmen (Pastorijstraat 1, 2491 Balen-Olmen). Breng je picknick mee samen met een dekentje of neem plaats aan één van de tafels. Tegelijk kan je genieten van enkele knotsgekke straatanimatieacts en leuke muzikale optredens. Er is kinderanimatie met o.a. springkastelen.

Een drankstand, wijn- en cavabar en koffiebar zijn voorzien en ook kinderanimatie met springkastelen, grime, clown,…

Komische acts en optredens

• Jean til wereldkampioen complimentjesgeven
Intrinsiek talent, gecombineerd met jarenlange training maken dat Jean als geen ander de discipline van het complimentjesgeven beheerst. Jean is een wonderlijke glimlachtovenaar die op meesterlijke wijze inspeelt op al uw zintuigen. Hij zet daarbij enkele zeer originele hulpmiddelen in zoals de complimentjesparaplu, de compliment-o-matic, enz ...

• Cirque-Cirqulaire met ‘Fernando’s Intermezzo”
Le Garçon de piste, de directeur, de goochelaar en de jongleur, allen hebben ze hun talenten en gebreken, en samen brengen ze uiterst originele act die een humoristisch geheel vormen met dans, acrobatie, een magische knipoog en gezonde dosis humor.

Kortom een heus circus in een one man show waar je enkel de circustent nog bij hoeft te denken.

• Poppentheater Plansjet
De steltendans, het kadril, de paardendans ... Al deze traditionele dansen worden door houten poppen tot leven gebracht. Een piraat, Sint Antonius en zijn varken, de marionette à la planchette ... doen gekke sprongen op de tonen van de draailier.

• Vrienden van den tap
Ze nodigen voorbijgangers uit aan hun chique waterbar voor een glaasje kraantjeswater. Deelnemers leren al grappend en zingend alle voordelen van het drinken van kraantjeswater.

• Mood-Swings
Een duo bestaande uit broer en zus Hans en Lien Schoonis, met een programma dat zich vooral tussen jazz en pop beweegt en waar deze stijlen zelfs samenkomen.

Info

Gratis toegang
Recreatiedomein Keiheuvel in Olmen


› Gepubliceerd zaterdag 20 augustus 2016 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook