Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Blitz lanceert eerste Vlaams Pokemon lied

De jongens van het kidspopduo BlitZ zijn al de hele zomer in de ban van het verslavende spelletje Pokémon Go! "Overal waar we rondtoeren, proberen we tussendoor Pokémons te vangen," aldus Pieterjan en Jens. "Leuk is dat wij opgegroeid zijn met Pokémon en deze hype nu helemaal terugkomt!"

Tijdens hun drukke zomertoer kwamen de jongens op het idee om de originele Pokémon themasong te coveren tot een nieuwe Vlaamse 2016 versie! "Eigenlijk begon het als een grap, maar hoe meer we het nummer zongen in ons busje, hoe meer we het een supercool idee vonden om dat nummer ook effectief uit te brengen!"

Na de selfie-hit ’Tijd Voor Een Selfie' komt er dus nu een nummer over Pokémon. Het resultaat mag er zijn: een stevig nummer met een erg aanstekelijk refrein. Het eerste Vlaamse Pokémon lied ‘Gotta Catch ‘Em All’ van BlitZ is te downloaden via iTunes en Google Play.


› Gepubliceerd donderdag 18 augustus 2016 om 15:53 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

donderdag 27 december 2018 om 10:00 uur

› NTREK dropt track met heel veel West-Vlaamse rappers

woensdag 26 december 2018 om 13:00 uur

› Retro Arena week bij TOPradio


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook