Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Biesenrock op 4 en 5 september in Rijkhoven

Het wachten is voorbij. Biesenrock gooit vanmiddag om 15.30 uur de deuren open voor de vierde editie. Een speciale want dit keer is er de ontmoeting met de rijke geschiedenis van Jazz Bilzen. Het weer ziet er voorlopig nog behoorlijk uit. Vandaag wordt dus wellicht een topdag. Met ondermeer Belgian Asociality, The Kids en The Scabs staat er een flink brok Belgische rockgeschiedenis op het podium. Aangevuld met tributes uit het Jazz Bilzen verleden aan Thin Lizzy en The Cure. Koyle sluit het feestje op de eerste dag af.

Biesenrock heeft een comfortabele tent met een beperkte zitruimte voorzien. En bovendien is er een houten vloer om de voeten droog te houden. De drankprijzen hebben we net als vorig jaar democratisch gehouden. De voorverkoop sluit vanmiddag af, maar er zijn nog tickets te krijgen aan de kassa. Zowel voor vrijdag als zaterdag.

Zaterdag komt de rocklegende Uriah Heep naar Biesenrock. Dat wordt een speciale dag want Uriah Heep stond in 1979 op Jazz Bilzen. Zoals u weet viert Biesenrock 50 jaar Jazz Bilzen. Op zaterdag ziet u ook nog The Wild Romance, Don Airey (Deep Purple, UK), Civilian en Hell City en een paar straffe tributes en coverbands.

Info en tickets

Biesenrock vindt plaats tegenover het prachtige kasteel van Alden Biesen in Rijkhoven (Bilzen.) Biesenrock, 4 en 5 september, bevloerde tent tegenover Alden Biesen, info en tickets op www.biesenrock.be.


› Gepubliceerd vrijdag 4 september 2015 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 14 augustus 2017 om 13:00 uur

› Pukkelpop 2017: combitickets uitverkocht

vrijdag 11 augustus 2017 om 11:13 uur

› Marktrock Aalst van 11 tot 13 augustus 2017

donderdag 10 augustus 2017 om 14:41 uur

› Atomic Spliff op Brussels Summer Festival 2017

donderdag 10 augustus 2017 om 14:35 uur

› Paulusfeesten van 10 tot en met 16 augustus 2017


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook