Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bezoek Thomas De Stoomlocomotief in Antwerpen Centraal

Thomas De Stoomlocomotief, zijn vriendjes Percy, James, Gordon, en nog een heleboel anderen, wie kent ze niet? Samen beleven deze kleurrijke locomotieven onvergetelijke avonturen op het eiland Sodor, met een sterke vriendschapsband tussen de treinen tot gevolg. Dit jaar vieren Thomas De Stoomlocomotief en zijn vrienden een speciale verjaardag, want ze mogen maar liefst 70 kaarsjes uitblazen!

Inderdaad, Thomas en zijn vrienden zagen 70 jaar geleden al het levenslicht. Ze zijn het geesteskind van de Engelsman Wilbert Awdry, die de verhalen schreef voor zijn zoontje. Het puffende geluid van voorbijrijdende stoomtreinen inspireerde hem tot het bedenken van de blauwe locomotief Thomas en zijn sidekicks die het ene dolle avontuur na het andere beleven. 70 jaar en heel wat spannende verhalen later zijn Thomas en zijn vriendjes nog altijd springlevend: hun belevenissen zijn te volgen in boekvorm, via uitzendingen op VTM KZoom, en er is natuurlijk tal van leuk Thomas & Friends speelgoed. Goed voor uren lees-, kijk- en speelplezier!

Breng Thomas De Stoomlocomotief een bezoekje tijdens de herfstvakantie! Thomas De Stoomlocomotief en zijn vriendjes willen hun verjaardag natuurlijk op gepaste wijze vieren met al hun fans. Iedereen kan Thomas De Stoomlocomotief & co daarom nog t.e.m. dinsdag 10 november bezoeken in het Centraal Station van Antwerpen. Tijdens dit bezoek kunnen kinderen mee op avontuur met Thomas De Stoomlocomotief en zijn vriendjes: ze kunnen naar hartenlust spelen in de grote trein met speeltafel of helemaal opgaan in de wondere wereld van Thomas tijdens DVD-vertoningen.

Thomas & Friends fans kunnen er eveneens deelnemen aan de grote Thomas De Stoomlocomotief Kleurwedstrijd, via een kleurplaat die zal uitgedeeld worden aan alle kinderen (eveneens te downloaden via www.thomasandfriends.com/nl-be). Zo maken ze kans op tal van leuke prijzen zoals een gouden Thomas treintje, een speelset, puzzel of tal van andere leuke goodies!

Het Thomas & Friends promoteam zal er aanwezig zijn op:
•woensdag 4/11
•zaterdag 7/11
•zondag 8/11

Thomas & Friends in Antwerpen Centraal – nog t.e.m. dinsdag 10/11
Meer informatie: www.thomasandfriends.com/nl-be

Bekijk ook onze fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 12:29 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

vrijdag 8 december 2017 om 21:16 uur

› Feesten met Festival van de Ambiance in Gent

maandag 4 december 2017 om 17:00 uur

› Wie wint het Golden Ticket van Stan Van Samang?

vrijdag 1 december 2017 om 09:48 uur

› Choreografe Isabelle Beernaert kiest voor Udo


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook