Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Bent Van Looy op 14 april 2016 in AB Brussel

Bent is weer omnipresent: leuke reeks op Klara, recent nog met zijn 10 Waarheden uitgebreid in De Morgen en we onthouden daaruit deze kop: 'Iedereen zou wat meer flaneur moeten zijn. neem eens een andere straat naar huis.' Maar vooral, natuurlijk: BENT VAN LOOY is klaar met zijn nieuwe, tweede cd en naar verluidt klinkt die weer meer pop, plus: Bent komt mét bànd!

Of zoals hij het zelf verwoordt: 'Voor mijn tweede solo-album trok ik weer naar de schaduwkant van Hollywood, Los Angeles. Producer Jason Falkner en ik speelden en arrangeerden dit keer zonder gêne en vol onstuitbaar speelplezier. Deze plaat kan worden beschouwd als de kleurrijke tegenhanger van mijn sobere debuut.'

'Ze is genereuzer, toegankelijker maar staat weer bol van persoonlijke verhalen over steden, vrouwen, vrienden en andere omzwervingen.

Een plaat die schreeuwt om een lange tour mét band. Ik kan nauwelijks wachten.' Hij komt op 14 april 2016 naar AB Brussel. Tickets en info via http://www.abconcerts.be


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 15:04 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook