Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Belle Perez zegt nog een keer si tegen Jody Bernal

Nadat ze een paar weken geleden haar ‘jawoord’ gaf aan haar Wouter, heeft Belle nog een tweede keer ‘si’ gezegd. Dit keer is de gelukkige de Nederlandse zanger Jody Bernal, die met haar graag nog eens ‘Me & You’ wou zingen. Op zaterdag 19 november, tijdens Het Zingpaleis Tropical, gaat het gebeuren.

“Na veertien jaar vonden we het nog eens een prima moment om samen het podium te delen, in Vlaanderen en in de Ethias Arena. Ik weet nog goed dat ik net aan het bekomen was van mijn ‘Que Si, Que No’ succes. In 2000 stond ik zeventien weken in de Ultratop genoteerd in Vlaanderen. Het betekende voor mij de doorbraak als zanger in Nederland en in Vlaanderen. Amper twee jaar later mocht ik het podium delen met Belle Perez en hadden we opnieuw succes met ‘Me & You’. Ik was 21 toen ons duet uitkwam. Ondertussen ben ik 34 en ik moet zeggen dat ik nu nog meer geniet van optreden dan vroeger. Ik beleef alles intenser en ik kijk uit om nog eens te gast te zijn in Vlaanderen. Dat is best lang geleden, maar het doet mij wel een plezier dat mijn liedjes doorheen de tijd zijn blijven verder leven en dat de mensen mij niet vergeten zijn”, zegt Jody Bernal enthousiast.

Wie het optreden van Jody Bernal, Belle Perez en gastheren De Romeo’s wil meemaken, kan best nu z’n tickets bestellen voor Het Zingpaleis Tropical, op zaterdag 19 november in de Ethias Arena in Hasselt. Voor meer info, surf naar www.hetzingpaleis.be


› Gepubliceerd donderdag 7 juli 2016 om 16:19 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook