Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Belevingssites op Pukkelpop

Pukkelpop is niet alleen het ultieme festival van de muzikale ontdekkingen, ook wat randanimatie betreft kan het festival al jarenlang op een stevige reputatie bogen. Deze editie wordt opnieuw fors ingezet op verschillende belevingssites waar de bezoeker even op adem kan komen. Of net niet, dat is nog maar de vraag.

PETIT BAZAR: KERST VALT VROEG DIT JAAR

Petit Bazar, al jaren het paradepaardje van Pukkelpop, verrast deze editie met een wel erg bijzonder thema: kerst. Je kan er 3 dagen lang o.a. op zoek gaan naar de ideale kerstdate of de kerstmuts van de kerstman, kerstkaarten sturen, meezingen met een gospelkoor, kerstworkshops volgen en genieten van aangepaste kerstsnacks door o.a. The Foodmonkeys. Ook Radio Topkaas, beter bekend van het blote achterwerk van Marcel Vanthilt vorig jaar, en het Canvasprogramma De Ideale Wereld zijn van de partij. Geheel toevallig organiseren Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer hun officiële DIW-fandag-driedaagse tijdens Pukkelpop, op dezelfde site als Petit Bazar. Puur toeval.

SALON FOU: COMPLETEMENT EN PLURIEL

Salon Fou, al 5 jaar een vaste waarde, presenteert drie verschillende concepten tijdens Pukkelpop 2016. In Salon Anniversaire krijgen jarige Pukkelpoppers die zich vooraf hadden ingeschreven een mini-privéfeestje inclusief toeters, bellen, ballonnen en een goodiebag. In Salon Douche kan je een heerlijk sportief stortbad nemen om daarna weer fris en fruitig het grote Pukkelpopavontuur verder te zetten. En het Was Salon (Fou) biedt festivalgangers de ultieme kans om hun zonden wit te wassen.

SECRET ROOM: PUBLIEK GEHEIM

Net als voorgaande jaren is niets wat het lijkt op het Pukkelpopterrein. Is er een vliegtuig, is er een vogel, misschien wel een Pokémon? Wie zoekt, die vindt (hopelijk).

FOOD WOOD

De grote foodrevelatie van vorig jaar staat opnieuw in de groenste hoek van het festivalterrein. Naast het meer traditionele aanbod werden ook lactose- en glutenvrije gerechten aan de keuzemogelijkheden toegevoegd, samen met nog meer veganistische en vegetarische opties. Ook Jalapeno Loco, de Mexicaanse zomerbar van Miette en Willem, de finalisten van Mijn Pop-Up Restaurant, staat op Food Wood.

Info en tickets

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus.


› Gepubliceerd donderdag 4 augustus 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 14 augustus 2017 om 13:00 uur

› Pukkelpop 2017: combitickets uitverkocht

vrijdag 11 augustus 2017 om 11:13 uur

› Marktrock Aalst van 11 tot 13 augustus 2017

donderdag 10 augustus 2017 om 14:41 uur

› Atomic Spliff op Brussels Summer Festival 2017

donderdag 10 augustus 2017 om 14:35 uur

› Paulusfeesten van 10 tot en met 16 augustus 2017


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook