Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Beleuvenissen: programma van vrijdag 31 juli 2015

Vandaag is het alweer de laatste vrijdag van de Beleuvenissen van deze zomer. Op het programma vanavond, vrijdag 31 juli, staan o.a. Postmen, UB40 en Frank Boeijen. De Beleuvenissen zijn gratis.

Postmen

Vrijdag 31 juli - 20u30 - Oude markt
Postmen is de succesvolste Nederlandse hiphopact aller tijden. Met hun aanstekelijke mix van reggae en hiphop speelde het trio van 1998 tot 2003 veel Europese podia plat en sleepte de groep talrijke Nederlandse muziekprijzen in de wacht. Frontman Remon Stotijn gaat daarna alleen verder als Postman en scoort onder meer een dikke hit met ‘Downhill (ft. Anouk)’. In maart 2012 besluiten Postman en origineel lid van Postmen, Maikal X, na 9 jaar hun krachten weer te bundelen. Postmen wordt verder aangevuld met de vocale inbreng van Alyssa Stotijn.

UB40

Vrijdag 31 juli - 22u - Oude markt

Een internationale topper op de Oude Markt. Sinds het oprichten van de band in 1978 kreeg UB40 al meer dan 50 singles in de Engelse hitparades, verkocht 70 miljoen platen en werd vier keer genomineerd voor een Grammy.

Red, Red Wine, Can’t Help Falling in Love, I got you babe, Rat in the Kitchen. Het zijn ondertussen klassiekers, die niet alleen de kinderen van de jaren 80 kunnen meefluiten, maar die een plaatsje in ons collectief geheugen hebben verworven.

Tijdloze reggaevibes dus!

Frank Boeijen

Vrijdag 31 juli - 21u - Grote markt

Van Kronenburg Park naar de Grote Markt is maar een kleine stap. Toch als je Frank Boeijen heet. Een fantastische artiest met een rugzak vol métier geeft het Leuvense publiek een “boeijende” staalkaart van een rijk gevulde muziekcarrière. Boeijen is als sinds 1980 actief als muzikant en heeft maar liefst 26 albums op zijn naam staan.

Radio Modern

Vrijdag 31 juli - 20u00 - Vismarkt

Dames en heren, bel uw moeder op en zeg dat ze u morgen niet vroeg moet wakker maken. Vanavond feesten we zoals ze dat alleen in de jaren '50 konden, voor het tweede jaar op rij in het schone decor van de Leuvense binnenstad.

Op rock 'n roll moet bewogen worden en dat is wat Crazy Legs Joris u zal diets maken. Na zijn dansles hebben we.ter uwer een knallende live band per luchtpost laten overkomen. De Australische Adam Hall brengt u swingende songs die als aanvaardbaar excuus dienen om dicht, ja erg dicht! bij uw lief te dansen. Om de avond zwoel af te sluiten, draaien dj's The Boppin' Benvis Brothers, Leuvense enfants terribles, een selectie zomerse plaatjes.

Dames kunnen altijd even op adem komen in het Beauty Boudoir. Daar zult ge onze glimlachende Modernettes vinden, klaar om u te voorzien van vuurrode lippen en weelderige lokken. Dat is tevens het ideale moment om halt te houden in het Fotoschietkraam, waar ge uw eigen kiekje kunt schieten, zolang ge maar goed kunt mikken.

't Schoon Vertier

Vrijdag 31 juli - 20u30 & 21u30 & 22u30 - De Layensplein

‘t Schoon Vertier zet het De Layensplein op zijn kop vanavond. Langbenige majorettes en strakke koperblazers, een gouden combinatie. Deze wervelende cabaretband is een feest voor de oren en de benen. ‘t Schoon Vertier speelt telkens 30 minuten.

Verder ook nog...

New Orleans in de Muntstraat
Animatie en standendorp in de Naamsestraat
Chill out zone op het Hogeschoolplein


› Gepubliceerd vrijdag 31 juli 2015 om 00:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook