Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Bekend Vlaanderen speurt mee met inspecteur Van In tijdens premièrevoorstelling ASPE2

Veel schoon volk kwam naar de première van ASPE2, Het Dodelijk Jubileum op zondag 22 januari in Theater Elckerlyc. Iedereen was reuzebenieuwd om Inspecteur Van In, voor de tweede en laatste keer in een beklijvende theaterformat, live op de planken aan het werk te zien. Naast Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, zijn er ook rollen weggelegd voor Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Het publiek wordt in deze spannende theaterversie van ASPE actief bevraagd om zo mee de moord op te lossen. Een bijzonder mooi geschenk voor de echte Aspe-fans die dit jaar geen nieuwe Aspe op de boekenbeurs konden verkrijgen. Lang geleden dat we in het theater echt op het puntje van onze stoel zaten! Een dikke pluim!

De theaterbezoekers mogen interactief mee op zoek naar de moordenaar. Een ultieme kans om het pure speurdersgevoel uit de Aspe-verhalen te beleven in het theater. Er is alvast een extra speelweekend op 24 februari om 20u30, 25 februari om 20u30 en 26 februari om 15u00, telkens in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

In “Aspe2 - Het dodelijk jubileum” is het publiek getuige van een intieme jubileumviering dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn assistent De Swaef (Jelle Cleymans) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel (Frans Maas) is van de partij. Net als in de eerste voorstelling “Aspe - Moord in het theater” roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak ...

Info en tickets: ASPE2. HET DODELIJK JUBILEUM

Met: Herbert Flack, Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke.

Regie: Frank Van Laecke

Aspe2. Het dodelijk jubileum. gaat in première op 22 januari 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Tickets zijn te reserveren via www.hetdodelijkjubileum.be of 070 691 002.

Foto's van de première van deze voorstelling kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd maandag 23 januari 2017 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook