Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Bazart maakt Crammerock-affiche compleet

Met nog precies twee weken te gaan voor het festival begint, voegt Crammerock nog een laatste act toe aan de affiche: Bazart. Door de toevoeging van deze topband is de line-up van de 26ste editie van Crammerock compleet. Wie er op 2 en 3 september bij wil zijn in Stekene moet zich haasten, want de tickets gaan op dit moment razendsnel de deur uit.

“Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, zingt Bazart in “Goud”. Maar precies het omgekeerde is het afgelopen jaar gebeurd met de band. “Tunnels”, “Goud” en “Chaos”. De vijf kerels van Bazart zijn er met hun hits in geslaagd om Nederlandstalige muziek hip te maken en ermee te scoren bij het grote publiek. “Met Bazart maken we eigenlijk gewoon popmuziek met een rand”, zeggen ze zelf. Het is dan wel popmuziek met een fraaie goudrand.

Het is op basis van het succes van de nummers uit hun debuut-ep dat Bazart deze zomer op de grootste festivals van de Lage Landen mocht spelen. Dat pakt goed uit, heel goed. "Op plaat klinken we iets kleiner dan live. Live willen we knallen en het publiek meekrijgen”, kondigden de bandleden aan bij het begin van de festivalzomer. En die belofte hebben ze waargemaakt op met wervelende shows op o.a. Rock Werchter, de Lokerse Feesten en gisteren nog op Pukkelpop, en over twee weken dus op Crammerock.

Laatste tickets

Tussen de bedrijven door werkt Bazart deze zomer aan hun debuutalbum "Echo". Daarvan zullen de bezoekers van Crammerock vast enkele voorproefjes krijgen. Maar wie deze goudhaantjes aan het werk wil zien, zal er als de kippen bij moeten zijn, want de ticketverkoop zit in de laatste rechte lijn richting uitverkocht. De ticketverkoop draait op volle toeren, en het ziet ernaar uit dat Crammerock net als de vorige vijf edities weer uitverkocht zal zijn.

Bazart speelt op vrijdag 2 september, op één van de twee hoofdpodia in de grote Crammerock-tent. Naast Bazart spelen nog 46 andere acts op Crammerock, verspreid over twee dagen (vrijdag 2 en zaterdag 3 september) en drie podia in twee tenten.


› Gepubliceerd vrijdag 19 augustus 2016 om 07:04 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

vrijdag 19 april 2019 om 13:49 uur

› Festival Aan Zee op 27 en 28 april 2019 in De Panne

donderdag 18 april 2019 om 14:07 uur

› Reggae Geel 2019 maakt eerste namen bekend

zaterdag 23 februari 2019 om 20:00 uur

› Mooie afiche voor Wild in't Park 2019

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook