Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Bandits maakt Suikerrock Family Day compleet

De hippe pop/rockers van Bandits zijn de laatste toevoeging aan het programma van zondag 31 juli. Daarmee is de Suikerrock Family Day compleet, en is ook de timing van deze dag gekend. Er is ook nog groot nieuws over ‘De Bende’, de partyband die het kidsgedeelte op zondag opent. Vanaf nu nemen twee ‘rockchicks’ het roer over: Lisa Michels was finaliste bij ‘K3 zoekt K3’ en Joyce Beullens is sinds september presentatrice van Studio 100 TV.

Timing Family Day

13:30 DE BENDE & MEGA MINDY
14:40 PRINSESSIA
15:40 BANDITS
17:00 EMMA BALE
18:30 STAN VAN SAMANG
20:30 ROXETTE
22:30 MARCO BORSATO

Family Ticket

Met al deze superpopulaire acts gaat Suikerrock op zondag voluit voor gezinnen. Suikerrock wil op zondag hét family festival van België zijn! Het 'Family ticket' is daar niet vreemd aan. Het is een voordelig gezinsticket voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen t/m 12 jaar, aan 95 Euro. Er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!

Tickets zijn beschikbaar via suikerrock.tickoweb.be en Ticketmaster

Wie zijn Bandits?

Dit voorjaar touren Bandits door Vlaanderen met hun clubtour ‘Helden’, een muzikaal eerbetoon aan de voorbeelden van de band. Denk aan Raymond Van het Groenewoud, Bart Peeters, Clouseau en internationale acts als Bruno Mars, The Police en dat soort fijne dingen. Maar Bandits trekken in de zomer graag de festivalkaart, net zoals ze dat vorig jaar na de release van hun tweede album ‘Geval apart’ al deden. Songs die bandlid Jasper Publie schreef, aangevuld met nummers van een aantal kleppers uit de Vlaamse popwereld en van bandlid Thomas Van Achteren. Live zit het meteen ook helemaal snor, ze wisselen hun eigen nummers af met covers, medley’s en surprises.

Bassist Thomas Van Achteren werd recent opgevoerd als Ketnet wrapper, maar dit impliceert geenszins dat Bandits beschouwd moet worden als een kidsband. Hou het op fijne Nederlandstalige pop/rock, die door hun schare fans live enthousiast meegezongen zal worden.

Markant detail bij Bandits is het feit dat enkele Thaise fans een eigen Facebook-groep rond de band hebben opgericht die in een mum van tijd enkele duizenden volgers had. De band heeft z’n stoute schoenen aangetrokken en is met dit verhaal naar het Thaise Channel V gegaan, met een integratie in de playlist tot gevolg. Guts hebben, noemen wij dat!

Overtuig uzelf van de goesting van deze jongens op zondag 31 juli op de Tiense markt.

De Bende in een nieuw jasje!

De Bende steekt in een gloednieuw jasje! Rockchicks Lisa en Joyce nemen het roer over van Nasrien en Arne en laten vanaf nu hun energie samen met de rest van de bende op u los. Lisa ken je misschien nog wel als finaliste van ‘K3 zoekt K3’ en heeft een succesvol eigen Youtube-kanaal. Joyce presenteert op Studio 100 tv en was jarenlang een van de vaste gezichten op Vtm Kzoom. Lang geleden speelde ze ook de rol van ‘Carlita’ in de eerste kampioenenfilm.

Je kan De Bende in deze nieuwe bezetting en met een uitgebreid gastoptreden van Mega Mindy aan het werk zien op Suikerrock op zondag 31 juli!


› Gepubliceerd maandag 18 april 2016 om 11:07 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook