Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Back to the 90's & 00's brengt een moment van hoop

Zoals eerder al gemeld werd na overleg met de overheden en de politie beslist om het evenement Back to the 90's & 00's, zaterdag 26 maart 2016 in het Sportpaleis te laten doorgaan zoals gepland. Tevens werd samen met MNM, en op vraag van een deel van onze bezoekers, afgesproken om tijdens de avond toch ook nog even stil te staan bij de gruwelijke gebeurtenissen van deze week in Brussel.

In de loop van de avond zal er een moment voorzien worden waarin we, met z’n 10.000-en, met muziek een positieve reactie geven na wat er deze week is gebeurd. Een verhaal van hoop en tegen angst vertolkt door de artiesten Milo Meskens en Kate Ryan.

Samen met de verantwoordelijken van het Sportpaleis zal gezorgd worden voor een verhoogde waakzaamheid (extra politionele aanwezigheid, fouillering van de bezoekers, verhoogde security-aantallen, e.a.) Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht geen bagage, zakken of rugzakken mee te nemen. Kleine handtassen of buidelzakjes zullen toegestaan worden, maar worden bij het binnenkomen gecontroleerd door de veiligheidsmensen.


Back to the 90's & 00's start om 21u00 met optredens van Atomic Kitten, East 17, Las Ketchup, Sylver, DJ Wout en DJ Regi.


› Gepubliceerd vrijdag 25 maart 2016 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook