Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Axel Daeseleire laat zijn iPhone stelen in Londen

Brexit of niet, Londen is en blijft een stad die tot de verbeelding spreekt en een echte magneet is voor citytrippers. En waar toeristen zijn, ruiken criminelen hun kans om toe te slaan. Axel Daeseleire trekt daarom in de tweede aflevering van Axel Opgelicht door de straten van Londen om zich te laten bestelen en andere toeristen te behoeden voor lokale gauwdieven, zwendelaars en allerhande duistere figuren.

In de nieuwe bruisende uitgangsbuurt Shoreditch net buiten de Engelse hoofdstad, zorgen de hippe foodmarkten, vintage kledingwinkels, gezellige koffiebars en street art voor de nodige ambiance. Het is een ware trekpleister voor toeristen en bijgevolg dus ook een Walhalla voor pickpockets. De buurt wordt voornamelijk geteisterd door gauwdieven die azen op de allernieuwste iPhones. Het duurt niet lang voor ook de iPhone van Axel wordt gestolen. Hij gaat de dader achterna.

Daarnaast is het in Londen opletten geblazen voor sjoemelende riksja’s, fietstaxi’s die – vooral ’s avonds – wel heel hoge tarieven hanteren om toeristen op hun bestemming te krijgen. Ook de massagesalons en verschillende clubs in de grootstad zijn niet altijd even koosjer.

Aflevering 2 op maandag 12 september 2016 om 20.35 bij VTM


› Gepubliceerd maandag 12 september 2016 om 10:31 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zaterdag 18 mei 2019 om 15:29 uur

› Hoe dik is de portemonnee van de Vlaming nog?

zondag 7 april 2019 om 21:00 uur

› LikeMe zet uitverkochte Lotto Arena op stelten

zondag 10 maart 2019 om 09:02 uur

› LikeMe brengt Hoop doet leven


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook