Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Avant-première van Crimi clowns 2.0 Uitshot in Kinepolis Antwerpen

Gisteren ging in Kinepolis Antwerpen Crimi Clowns 2.0 Uitschot in première. De film wordt vanaf 9 november in de zalen getoond, maar de avant-première vond al gisterenavond plaats. Halloween was het ideale moment voor deze film die dan in vijf cinemazalen draaide. Normaal was de première reeds gepland afgelopen maart, maar de release werd door de zware concurrentie toen uitgesteld.

Synopsis

De Tersago's zijn een onconventioneel familiebedrijf: overdag clowns, ’s nachts criminelen. Naar aanleiding van hun roofmoord in een Brasschaatse villa worden ze gearresteerd, maar bij gebrek aan bewijzen weer vrijgelaten, op zoon Wesley na. Die heeft immers nog wel wat meer op zijn kerfstok. Zus Amber beslist dan Wesley 's waanzinnige reality-film zelf verder af te maken.
Vader Ronny wil de misdaad vaarwel zeggen en het kleine miljoen euro dat ze buitmaakten, witwassen met de productie van een musical. Dan worden Ronny en zijn compagnon Lou benaderd door twee politie-inspecteurs die hen wel degelijk van roofmoord verdenken. Het gestolen miljoen zou toebehoren aan een machtige Russische drugsbaron. De Tersago's beseffen nu dat hun leven aan een zijden draadje hangt.

Tijdens de première van hun musical sluipt een gewapende man het theater binnen en plant zoon Wesley een ontsnapping uit de gevangenis.

Credits

Regie: Luk Wyns
Genre: Thriller
Cast: Luk Wyns, Johnny de Mol, Manou Kersting, Chris Willemsen, Veerle Dejonghe, Hilde Uitterlinden, Silke Becu, Frank Aendenboom, Eline De Munck en gastacteurs Bruno Vanden Broecke, Stefan Perceval, Robby Cleiren en Philippe Geubels


› Gepubliceerd dinsdag 1 november 2016 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Film

vrijdag 1 december 2017 om 09:32 uur

› Einde opnames Baba Yega: The Movie

woensdag 22 november 2017 om 10:26 uur

› Katarina en Guillaume Devos in nieuwste Disney films

dinsdag 14 november 2017 om 13:50 uur

› Eerste vooruitblik op De Collega's 2.0

woensdag 27 september 2017 om 19:00 uur

› Baba Yega pakt cinema in

woensdag 13 september 2017 om 21:06 uur

› IT kent beste horor openingsweek ooit in België


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook