Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Avalonn wint finale MNM Start To DJ 2015

Jürgen Beulens (°1989) uit Aarschot, ook bekend onder zijn dj-naam Avalonn is vanavond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2015. Dat betekent dat Avalonn volgend jaar de main stage op Summerfestival 2016 mag openen. Bovendien krijgt hij de kans om in te tekenen op een boekingscontract.

Avalonn is de winnaar van MNM Start to DJ 2015. Hij won de finale van dj Signite (Glenn Guedens) uit Lummen tijdens een spannende live-uitzending vanuit surfclub De Kwinte in Westende.

"Wat een fantastische reis is dit geweest van in het begin, vanaf het moment dat mijn set geselecteerd was, tot nu: het ene kippenvel-moment na het andere. Ongelooflijk, ik heb er geen woorden voor. Merci voor alle steun, MNM." vertelt Avalonn aan de Sterrennieuws-redactie.

De jury was lovend over de dj-skils van Jürgen:
"Avalonn is een ongelooflijk getalenteerde, technische sterke allround-dj. Hij past helemaal bij MNM en ik ben er 100% zeker van dat hij het helemaal gaat maken!" weet Regi.

"De persoon met de meeste muzikale bagage heeft gewonnen," vertelt Neon.

"Het was echt een aartsmoeilijke keuze. Ze waren allebei top. Avalonn heeft technisch heel originele dingen laten zien waar wij als juryleden allemaal grote ogen van trokken. Hij heeft het vooral gehaald met zijn verassende muziekkeuze,' weet Yves V.

Over MNM Start to DJ

De afgelopen zes weken ging MNM-dj Thibaut Renard al voor het vijfde jaar op rij op zoek naar de beste jonge onbekende dj van Vlaanderen. De wedstrijd, een samenwerking tussen MNM en Poppunt, legt voor de winnaar meestal geen windeieren. Zo draaide dj Freaquency, de winnaar van 2012, dit jaar nog op Tomorrowland, Summerfestival en binnenkort ook op Laundy Day. Ook dj Nobels, de allereerste winnaar van Start To DJ, speelde al op Tomorrowland.


› Gepubliceerd vrijdag 14 augustus 2015 om 23:21 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook