Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Apassionata - In de ban van de spiegel op 20 en 21 februari 2016 in Lotto Arena Antwerpen

Apassionata, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, komt in 2016 voor de elfde keer naar Antwerpen. In de Lotto Arena naast het Sportpaleis raken op zaterdag 20 en zondag 21 februari alle paardenliefhebbers ‘In de Ban van de Spiegel’. De nieuwe Apassionata-productie belooft magische ontmoetingen en betoverende scènes naast panning en sensatie. ‘In de Ban van de Spiegel’ is een niet te missen spektakel voor heel de familie.

Het geheimzinnige spiegelkabinet

‘In de Ban van de Spiegel’ vertelt het verhaal van de zussen Amy en Tracy, die een idyllisch en zorgeloos leven leiden op hun boerderij op het eiland Jersey. Op een dag gebeurt er echter iets mysterieus, dat totaal onopgemerkt blijft door alle andere bewoners van het eiland. De werkelijkheid lijkt een scheur op te lopen. Vanuit het niets duiken duistere figuren op. Hun contouren worden steeds duidelijker… Tot uiteindelijk een bizarre tent op de weide langs de rand van de weg staat, een spiegelkabinet!

Amy en Tracy voelen zich door dit spiegelkabinet aangetrokken. Het opschrift “Spiegel der Wereld” belooft een spannend avontuur. De duistere uitstraling van de tent nemen ze allebei nauwelijks waar wanneer ze binnengaan. Ze hebben geen flauw benul van de tovenaar die hier een val heeft opgezet om jonge zielen te vangen… Zielen zoals die van Amy! Met een list lokt hij het meisje in zijn donkere spiegel, die achter haar in scherven uiteenvalt.

Tracy blijft vertwijfeld achter wanneer de scherven voor haar ogen oplossen. Gelukkig bestaan er ook goede krachten om haar heen, die haar met raad en daad bijstaan. Om haar zus terug te halen moet ze haar reis door de spiegel afleggen en de verdwenen brokstukken weer in elkaar zetten. Moedig begeeft ze zich op haar zware weg…

Zal Tracy erin slagen de ban van de spiegel te doorbreken? Kan ze haar zus Amy bevrijden uit de greep van de tovenaar? Je komt het allemaal te weten tijdens deze fantastische tocht door werelden vol fantasie en fascinatie, schaduw en licht. Een reis met de mooiste paardenrassen ter wereld en ruiterkunst op topniveau, zoals we die al tien keer in Antwerpen met Apassionata mochten ondernemen.

Info en tickets

Bestel nu je kaarten (42, 52 en 62 euro, inclusief servicekosten) en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 9 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs. Voor groepen en verenigingen zijn er aantrekkelijke kortingen.

Reserveren kan online via www.lotto-arena.be en telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

Sterrennieuws mocht deze schitterende voorstelling al bekijken in Ahoy Rotterdam. Bekijk de schitterende fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zondag 29 november 2015 om 13:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook