Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Antwerpse modewijk krijgt Tomorrowland Boutique

Tomorrowland opent op 3 oktober een concept store in de Kammenstraat. In het kloppende hart van de Antwerpse modewijk, prijken sinds vandaag sierlijke gouden letters op het imposant pand. De zwarte vitrine verraadt niet welke betoverende wereld er zich afspeelt in de Tomorrowland Boutique, maar net als op Tomorrowland betreed je een nieuw land vol verhalen. Verwacht je dus aan een trendy cocktail van creativiteit, kwaliteit en originaliteit met een magische touch.

Tomorrowland Boutique bespeelt alle zintuigen en wekt herinneringen tot leven. Het is een state-of-the-art concept store die iedereen, jong & oud, kan fascineren. Niet alleen het decor is adembenemend, je verdwaalt bijna in de uitgebreide modecollectie en de coolste hebbedingen. Een fashionista kan grasduinen in de gloednieuwe Tomorrowland wintercollectie en treft er verschillende co-lab collecties met nationale & internationale designers. De muziekfanaat vindt er een arsenaal aan beats & tracks terwijl een mixologist overheerlijke cocktails uit zijn blender tovert.

Voor de People of Tomorrow is deze Tomorrowland het Walhalla want naast een reeks collectors items, ontdek je er ook de Tomorrowland History Room. Tomorrowland Boutique bundelde namelijk ook heel wat verhalen vanuit de hele wereld, onder één dak.

Voor de pre-opening is Tomorrowland nog op zoek naar Tomorrowland ambassadeurs. Waarom? Omdat de People of Tomorrow de grootste inspiratiebron zijn voor de collectie én voor deze Boutique. En daarom zoekt Tomorrowland de ultieme People of Tomorrow, uit binnen-en buitenland, die op 1 oktober de shop feestelijk kunnen openen. Dj Yves V tekende al present.

Inschrijven kan vanaf vandaag tot donderdag 24 september via de website tomorrowland.com/boutique.


› Gepubliceerd dinsdag 22 september 2015 om 11:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook