Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Ann Van Elsen en Elke de Bie stellen tweede collectie van June & Jack voor

Trotse mama’s Ann Van Elsen en Elke de Bie stellen met veel plezier de nieuwste collectie van hun kinderkledingmerk June & Jack voor aan het grote publiek. Voor de foto’s trok het tweetal samen met de kindjes naar Spanje, waar ze de perfecte locatie onder een stralende zon vonden.

De nieuwste collectie kent een combinatie van neutrale kleuren, aangevuld met levendige details. Voor de meisjes is het enorm populaire velours opnieuw verkrijgbaar in de oogstrelende kleuren lavendel en mango. De favoriete modellen van de vorige collectie zijn aangehouden en trendgericht aangevuld met nieuwe modellen. Zo is nu niet enkel een broek met rechte pijpen, maar ook een broek met een spannende rib te verkrijgen. De gure Belgische wind heeft nu geen kans meer om de beentjes van zoon of dochter koud te maken.

De collectie is ook perfect te combineren. De details zijn zo aangepast dat de kleuren van sweat en velours zowel in een als in twee kleuren kunnen gedragen worden. Zo kan je perfect van twee pakken vier combinaties maken. Ook de t-shirts zijn voor ieder wat wils. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren (grijs en wit): van een schattige olifant, tot een stoere leeuw, elk kind kan er zijn gading vinden.

Ook bij deze collectie is veel aandacht geschonken aan comfort: een aanpasbare taille, een beschermstofje zodat de rits niet kietelt, kwalitatieve stoffen en zachte materialen. Door het gemak in onderhoud, is het ook voor de ouders een plezier om in huis te hebben.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de maten 3 maand tot 14 jaar. De verkooppunten zijn terug te vinden op de website www.juneandjack.be.


› Gepubliceerd zondag 2 augustus 2015 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Gossip

woensdag 16 mei 2018 om 18:07 uur

› Clown Bassie stopt op 82-jarige leeftijd

zondag 28 mei 2017 om 00:04 uur

› Mister Gay Belgium 2017 is Jamie Deblieck


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook