Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Animatiereeks De avonturen van K3 start op 9 april bij VTMKZOOM

De nieuwe animatiereeks van K3, ‘De avonturen van K3’, gaat op zaterdag 9 april 2016 in première bij VTMKZOOM. Dat hebben Hanne, Klaasje en Marthe vandaag op een eerder speciale manier laten weten: het trio liet Vlaanderen geloven dat ze hun naam hadden veranderd naar Kim, Kylie en Kate. Die naamkeuze was niet toevallig: het zijn hun namen in de internationale versie van de animatiereeks. Totdat de meiden daarnet deze boodschap de wereld instuurden: “Sorry aan iedereen, maar de naamsverandering was een 1 aprilgrap. Hoewel het voor ons wel leuk was om even 3 K’tjes te zijn (lacht). Wat wel écht is, is dat de animatiereeks volgende week zaterdag 9 april start bij VTMKZOOM.”

In ‘De avonturen van K3’ zijn Hanne, Marthe en Klaasje vanaf 9 april elke zaterdag- en zondagochtend om 08.00 als animatiefiguren te zien bij VTMKZOOM in een serie vol avontuur, humor, glitter en glamour. Samen met de chauffeur van hun tourbus komen ze heel wat onverwachte avonturen tegen. Slagen ze er bijvoorbeeld in een weeshuis te redden, snode juwelendieven te ontmaskeren, een verlegen monster in een meer te beschermen tegen jagers én toch nog op tijd te komen voor hun optreden?

Hanne, Klaasje en Marthe zijn erg trots op de reeks. “We hebben al veel nieuwe dingen beleefd: een eerste fotoshoot, eerste concerten, eerste album… En dan nu onze eerste animatieserie met onze eigen stemmen. Dat is wel echt heel bijzonder!”, vertelt Marthe. Ook Hanne is onder de indruk: “Het is zó gek, maar ook zó leuk om jezelf te zien als getekend figuurtje en dan ook nog eens je eigen stem te horen.” Klaasje vult aan: “Wat leuk is, is dat onze alter ego’s veel meer over the top avonturen meemaken dan wij in het echte leven. Optreden op de Bahama’s bijvoorbeeld, dat is iets wat we zelf echt niet snel zullen doen (lacht).”

Hanne, Marthe en Klaasje komen vanaf maandag 4 april 2016 ook langs in De Funnie Show, het dagelijks VTMKZOOM-programma om 17.00. Het trio beantwoordt elke week alle vragen van de VTMKZOOM-kijkers in de rubriek ‘Vragen aan K3’. Kijkers konden hiervoor hun vragen de afgelopen weken insturen via vtmkzoom.be. Het trio komt er uiteraard ook heel wat vertellen over hun shows, waar ze volop mee bezig zijn. Ze hebben daarover ook vandaag aangekondigd dat de ticketverkoop daarnet gestart is voor de allerlaatste K3-show op donderdag 5 mei 2016 om 13u.

De avonturen van K3
Vanaf 9 april, elke zaterdag en zondag om 08.00

Hanne, Marthe en Klaasje in ‘Vragen aan K3’
Elke maandag om 17.00 in De Funnie Show


› Gepubliceerd vrijdag 1 april 2016 om 20:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 28 oktober 2018 om 19:00 uur

› Niveau 4 op VIER

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook