Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› André Hazes Jr. verrast met Niet voor lief

André Hazes Jr. was amper dertien jaar toen hij zijn eerste nummer 1-hit scoorde. Dat deed hij met ‘Bedankt mijn vriend’, een postuum duet met zijn vader voor het album ‘Samen met Dré’. Zijn tweede Nederlandse nummer 1 volgde vorig jaar met ‘Ik leef mijn eigen leven’. Dit nummer, oorspronkelijk van zijn vader, bracht André Jr. in ‘De beste zangers van Nederland’, de Nederlandse versie van het Vlaamse programma ‘Liefde Voor Muziek’.

Heel Nederland viel toen als een blok voor de muzikale prestatie van de jonge zanger en het nummer leverde André Jr. zelfs een belangrijke award op, namelijk de publieksprijs voor ‘Favoriete Single’ tijdens de prestigieuze Buma Awards. Sindsdien kent zijn carrière een ongelooflijke boost. Niet alleen bij onze noorderburen, maar ook in Vlaanderen, waar hij steeds vaker zeer gesmaakte optredens geeft.

André Jr. werkt momenteel hard aan een nieuw album, dat zowel in Nederland als in Vlaanderen in het voorjaar van 2016 uitgebracht zal worden. Als voorsmaakje lanceert de zanger zijn fantastische nieuwe single “Niet voor lief”, een song die André Hazers Jr. op het lijf geschreven is en waarmee hij vocaal een ijzersterke prestatie geeft!

“Tot een jaar geleden was ik de zoon van André Hazes, nu kennen mensen me als André Hazes Jr.. Dat scheelt een paar woorden, maar dat verschil voelt goed”.

Wie André Hazes Jr. live aan het werk wil zien: op vrijdag 25 , zaterdag 26 en maandag 28 maart en op zaterdag 2 april te gast op het Schlagerfestival.


› Gepubliceerd vrijdag 30 oktober 2015 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 29 september 2017 om 13:41 uur

› Marco Borsato kondigt nieuwe single en album aan

maandag 25 september 2017 om 13:42 uur

› KLUBBB3 wint Goldene Antenne 2017 van BRF 2

dinsdag 19 september 2017 om 12:58 uur

› Helmut Lotti is back

maandag 21 augustus 2017 om 11:47 uur

› Rene Redley lanceert zomersingle Kom Niet Te Dichtbij

zaterdag 19 augustus 2017 om 13:00 uur

› Johan Veugelers laat publiek kennis maken met Beloof Me

vrijdag 18 augustus 2017 om 07:00 uur

› Tom Weedage brengt remix uit van debuutsingle


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook