Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Alle musicals uit de catalogus van Judas Theaterproducties zijn vanaf nu beschikbaar

Het Vlaamse productiehuis Judas TheaterProducties (JTP) wierp zich de afgelopen seizoenen in de kijker met originele musicalcreaties zoals "Lelies", "Josephine B.", "Muerto!", "De Muze Van Rubens" en "De Rozenoorlog". De uitgebreide musicalcatalogus van JTP wordt vanaf 28 augustus 2017 openbaar gemaakt voor professionele, semi-professionele en niet-professionele producenten en gezelschappen.

De integrale collectie van Judas TheaterProducties vertegenwoordigt meer dan 12 Vlaamse Musical Prijzen, een Gouden Label en talloze nominaties.

Blikvangers in deze collectie zijn onder andere de succesproductie “Lelies” – waarvan ook het symfonisch arrangement wordt aangeboden – en “Muerto!”. Deze laatste is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen die werken met jongeren én volwassenen. Voor de musical “Muerto!” wordt tevens de originele orkestband ter beschikking gesteld. Ook de meest recente musicals van Judas zijn beschikbaar. “Goodbye, Norma Jeane” is beschikbaar vanaf 1 juli 2018 en “De Rozenoorlog” vanaf 1 januari 2018. Met uitzondering van “Ganesha – Een Perfecte God” zijn alle titels beschikbaar aan marktconforme tarieven.

Het volledige aanbod, inclusief uitgebreide informatie, kan elke theatermaker, producent of musicalliefhebber terugvinden via: http://www.judastheaterproducties.be/judas-licensing/


› Gepubliceerd dinsdag 29 augustus 2017 om 09:33 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Musical

maandag 20 november 2017 om 16:44 uur

› Studio 100 stelt muziek voor van spektakel-musical 40-45

woensdag 25 oktober 2017 om 23:03 uur

› Extra show voor de musical Rocky Horror Show

donderdag 28 september 2017 om 17:05 uur

› Wie wordt Amadé in 'Mozart! - de Musical'

zaterdag 19 augustus 2017 om 01:00 uur

› Kiss Me, Kate in première op Donkmeer


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook