Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Afscheid van oude K3

Karen, Kristel en Josje namen als K3'tjes gisteren definitief afscheid van hun publiek. De Antwerpse Lotto Arena kreeg het allerlaatste concert van het trio. Na meer dan een jaar afscheid nemen, is het nu de beurt aan hun opvolgers Hanne, Marthe en Klaasje. Het publiek bezorgde ze een oorverdovend afscheidsapplaus en een staande ovatie. Studio 100-baas Gert Verhulst nam in een videoboodschap afscheid en Minister Sven Gatz bracht een hommage aan hun rijk gevulde carrière vol muziek, musicals en film.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden (28 maart 2015) dat Karen, Kristel en Josje hun definitieve afscheid aankondigden. Zo'n dertien maanden laten, na 121 shows, konden ze het toch niet drooghouden. Gert Verhulst zwaaide het trio uit in een videoboodschap: "Mijn respect voor wat jullie de afgelopen jaren hebben verwezenlijkt, is groot. Jullie hebben een onuitwisbare plek veroverd in de harten van het publiek. Dank jullie wel voor al die jaren hard werk, liefde en vriendschap."

› Gepubliceerd maandag 9 mei 2016 om 09:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook