Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› 90’s party geeft aangepaste auto weg

Donderdagmiddag hadden 2 Fabiola frontman Pat Krimson en zangeres Loredana, de eer om samen met Absolom producer Christophe Chantzis aan de pers en het publiek de auto voor te stellen die op zaterdag 9 april wordt weggegeven, tijdens de 9de editie van I love the 90’s. Het was Loredana die met enige aarzeling als eerste achter het stuur van de Opel Astra 1400 benzine, bouwjaar 1997, plaatsnam . “Amaai, hoe sjiek is dit! Een echt nineties karreke. Die is echt zalig om mee te rijden”, klonk het enthousiast.

De organisatie van I love the 90's - The Party, zorgt in elk geval voor een stunt, want het is de eerste keer dat er een auto wordt weggegeven op een party. “Samen met Opel Garage Soers uit Tienen, hebben we de juiste auto gevonden, rechtstreeks bij de eerste eigenaar. Het was een bejaard koppel dat de auto van de hand deed, gezien het feit dat ze er zelf niet meer mee reden. Dankzij hun jarenlange goede zorgen, is de auto nog steeds in prima staat en heeft hij na 19 jaar nog maar 187.000 km op de teller. Aan de buitenkant hebben we hem gewrapped en een facelift gegeven. Binnenin is alles authentiek, inclusief de radio-cassettespeler die zorgt voor de nodige muziek onderweg. Op 9 april geven wij hem weg aan iemand die een ticket heeft gekocht en aanwezig is in de Ethias Arena, op onze I love the 90’s party.”

Snelle beslissers die willen genieten van de party én kans willen maken om de 90’s classic car te winnen, kunnen nog tickets bestellen via www.ilovethe90s.be


› Gepubliceerd donderdag 31 maart 2016 om 20:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook