Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Milk Inc drie keer in Sportpaleis

Milk Inc. zorgt met zijn nieuwe single en album ??Forever?? voor een spetterende zomer. Vanaf 26 september mag een stevige nazomer worden verwacht met de gelijknamige concertreeks in het Sportpaleis. Hiervoor werd zopas een derde datum vastgelegd, op vrijdag 3 oktober.

Wat de weermannen en -vrouwen de komende dagen en weken ook mogen voorspellen, nu al is zeker dat het weer een hete zomer wordt. Maandag 9 juni ligt namelijk ??Forever??, de nieuwe single van Milk Inc., in de winkels. Op 23 juni volgt het gelijknamige album. Hierop krijgen naast ??Forever?? - dat beslist de volgende grote zomerhit wordt - en verschillende nieuwe songs ook de eerdere megahits ??Sunrise?? en ??Tonight?? een plaats.

??Forever?? is ook de naam van de nieuwe concertreeks waarmee Milk Inc. het Antwerpse Sportpaleis voor het derde opeenvolgende jaar op z??n kop zal zetten. Voor Regi en Linda blijft de zomer voor altijd duren en wordt het ook onder het grote groene dak zwoel, heet en hitsig.

Zelf weten ze evenmin van ophouden. Omdat de kaartverkoop voor ??Milk Inc. Forever?? loopt als een sneltrein en al meer dan 25.000 fans hun plaatsen hebben gereserveerd, voegen Regi en Linda een derde concert toe op vrijdag 3 oktober. Daarmee komt het aantal Sportpaleisoptredens, net als vorig jaar, op drie. In 2007 vulden bijna 45.000 danslustigen de concertzaal.

Regi en Linda zullen ook dit jaar het dak van het Sportpaleis eraf blazen met live gebrachte dancemuziek. Ze krijgen daarbij niet alleen de steun van ??straffe?? muzikanten en een aantal bijzondere gasten, maar ook van video-, licht- en geluidstechnici die met hen een fantastische show vol keigoede muziek en spectaculaire beeld-, licht- en geluidseffecten neer zullen zetten. Tel daar nog de vele duizenden uitzinnige fans bij en je weet dat de nokvolle zaal opnieuw zal kolken van energie.

MILK INC. FOREVER op vrijdag 26 en zaterdag 27 september en (NIEUW !) op vrijdag 3 oktober, telkens om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Tickets: 22,50 ?? 25 ?? 27,50 ?? 30 euro, exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus, via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), http://www.teleticketservice.com/ en http://www.sportpaleis.be/.


› Gepubliceerd zondag 8 juni 2008 om 13:29 uur door Tom Bergs


› Meer berichten uit Muziek

donderdag 27 december 2018 om 10:00 uur

› NTREK dropt track met heel veel West-Vlaamse rappers

woensdag 26 december 2018 om 13:00 uur

› Retro Arena week bij TOPradio


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook